2 godziny gry i jak dotad tylko 1 bug - straznik trzymajacy karabin ktory wystaje mu z brzucha. 1440p ultra RTX z dlss na quality trzyma 60-70 fps na rtx 3080. Gra wyglada bardzo ladnie. Nie ma problrmu z teksturami, oswietleniem czy cieniami. Czytajac te wasze wysrywy mam wrazenie ze gram w inna gre... #cyberpunk2077
@Lethal_Alpaca: - brak zaimplementowanego AI przechodniów, pojazdów, policji. To nie jest tylko to, że samochody jeżdzą oskryptowanymi drogami ale przede wszystkim uczucie, że wszystko dookoła jest sztuczne. Strzelasz - ludzie się albo kulą w dokładnie taki sam sposób (tak jak w Mafii w roku 2002) lub nic sobie z tego nie robią i idą dalej. - praktycznie brak interakcji ze światem, który jest ładnie opakowaną wydmuszką. Znowu uczucie sztuczności. -
@Lethal_Alpaca: człowieku to graj sobie na tym swoim PC i c--j cię obchodzą konsole w takim razie. O nie WAIT. Bo ta gra został wydana na nie XD bo ta gra była promowana na te konsole, bo Microsoft wpakował tez pieniądze w tego największego crapa w historii. Nie pozdrawiam, bo nie masz pojęcia nawet o czym mówisz
praktycznie brak interakcji ze światem, który jest ładnie opakowaną wydmuszką. Znowu uczucie sztuczności.
Nie wiem co masz na myśli ale częściowo się zgadzam. NPC w tej grze nie istnieją. Ale w samym otoczeniu jest wiele rzeczy które reagują na zniszczenie, mają własną często zbugowaną fizykę, jest też trochę interakcji ze
@ultrasonic: co do modelu jazdy to jest bardzo fajny, i różne pojazdy prowadzą się faktycznie inaczej. Model zniszczeń nie istnieje, a wypadanie z pojazdów gdy w coś walniemy jest chyba zbugowane. Raz z trzeciej osoby wypadłem z motocykla przy małej prędkości i fajnie to wyglądało. A tak pełna moc i nic się nie dzieje.
@Lethal_Alpaca: jesteś na razie na początku gry. Gdy przebrniesz przez początek, dotrzesz do miasta i będziesz mógł wyjść z własnego mieszkania, aby eksplorować świat, to zobaczysz, że zacznie się robić dziwnie. U mnie na początku też był zachwyt i tylko dwa bugi (lewitujące pieniądze i znikające samochody po wczytaniu etapu gry na drodze), ale gdy przebrnie się przez filmowy początek i dostanie się możliwość większej interakcji z NPCami i eksplorowania
@Lethal_Alpaca: @Lethal_Alpaca: czyli nawet jeszcze nie zacząłeś właściwej gry, oceniasz grę po wstępie. To trochę tak jak ocenianie właściwości jezdnych samochodu, którym jeszcze nie wyjechałeś z garażu.
@ultrasonic: Słuchajcie nie znam się na grach, mój znajomy gra na ps4 i jest zadowolony, ale ja nienotym.
Czy jest podstawa do tego, aby porównywać np. GTA V do Cyberpunka? Ktoś mi pisał, że to jest inny rodzaj gry i nie możne od niej wymagać, żeby NPC czy AI była na takim samym poziomie.
@Lethal_Alpaca: bo pewnie grałeś jak typowa małpa dla których ta gra została stworzona - od znacznika do znacznika i nie daj boże zrobić coś innego niż napisane na powiadomieniach na pół ekranu xd
@austra Na czym grasz? Na XSX jest sporo aut i ludzi, jak idę chodnikiem ciągle logos potrącane. Samochody faktycznie jeżdżą dziwnie, jak po sznurku, ale ludzie chodzą zwyczajnie.
brak zaimplementowanego AI przechodniów, pojazdów, policji.
@ultrasonic: w zasadzie byłem na to przygotowany po wiedźminie gdy koleś czekał w środku nocy w deszczu na jakimś odludziu przez cały czas i chciał wyzywać wszystkich na pojedynek ( ͡°͜ʖ͡°) ty się nastawiłeś na klon gta z robotami.
1440p ultra RTX z dlss na quality trzyma 60-70 fps na rtx 3080. Gra wyglada bardzo ladnie. Nie ma problrmu z teksturami, oswietleniem czy cieniami.
Czytajac te wasze wysrywy mam wrazenie ze gram w inna gre...
#cyberpunk2077
źródło: comment_1607773888ys7pnGz21EwfAk3XEbZGAl.jpg
Pobierz@Lethal_Alpaca: błędne wrażenie.
Trolle co spamują tag cyberpunk musieły by najpierw zagrać w jakąś grę abyś ty mógł zagrać w inną niz oni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- praktycznie brak interakcji ze światem, który jest ładnie opakowaną wydmuszką. Znowu uczucie sztuczności.
-
(21 h grania )
Nie wiem co masz na myśli ale częściowo się zgadzam. NPC w tej grze nie istnieją. Ale w samym otoczeniu jest wiele rzeczy które reagują na zniszczenie, mają własną często zbugowaną fizykę, jest też trochę interakcji ze
Zrób coś niespodziewanego to zobaczysz ile jest bugów
Czy jest podstawa do tego, aby porównywać np. GTA V do Cyberpunka? Ktoś mi pisał, że to jest inny rodzaj gry i nie możne od niej wymagać, żeby NPC czy AI była na takim samym poziomie.
@ultrasonic: w zasadzie byłem na to przygotowany po wiedźminie gdy koleś czekał w środku nocy w deszczu na jakimś odludziu przez cały czas i chciał wyzywać wszystkich na pojedynek ( ͡° ͜ʖ ͡°) ty się nastawiłeś na klon gta z robotami.
@Lethal_Alpaca: Na karcie za 4k to to może chodzić dobrze xD ale nie na normalnych sprzętach