Aktywne Wpisy
GrzeesiekLBL +352
erni13 +261
Wczoraj na randomowym rozładunku w pracy odnalazłem część mojego dzieciństwa i nostalgłem (╥﹏╥)
Aż szkoda, że nie był to jakiś swistoklik który mógłby mnie przenieść do wakacji 2006.
17 lat temu, ja #!$%@?
#pilkanozna #zycietruckera #nostalgia
Aż szkoda, że nie był to jakiś swistoklik który mógłby mnie przenieść do wakacji 2006.
17 lat temu, ja #!$%@?
#pilkanozna #zycietruckera #nostalgia
2. Pojawiają się informacje, że Gorazd Bertoncelj bez pieszczot #!$%@? Timiego Zajca z reprezentacji. Nie będzie mu fikał małolat. Czy jednak to on stoi za tą decyzją? Jak podaje portal siol.net, za decyzją stoją działacze Słoweńskiego Związku Narciarskiego.
3. Duże zamieszanie w Słowenii i nie tylko. Pojawia się problem, bo kto wystąpi w drużynówce. Są niby rezerwowi Prevc i Jelar, ale oni z kolei po czwartkowych kwalifikacjach pełnili rolę przedskoczków. Jak podaje skijumping.pl, wedle założeń organizatorów uniemożliwia im ponowny start w seriach ocenianych. Nie znalazłem doniesień o reakcji pozostałych skoczków na zamieszanie z Zajcem, ale jeżeli byli dobrymi kolegami, to wątpię by stali z założonymi rękoma. Przypuszczam, że bez medialnego rozgłosu, weszli z buta do siedziby Słoweńskiego Związku Narciarskiego i wyjaśnili kogo tam trzeba.
4. Bertoncelj wylatuje na ryj. To pierwsze info. Jednak czy wywalony, czy sam zrezygnował? Z czasem pojawia się informacja, że to on sam złożył dymisję... Jego miejsce zajmie Robert Hrgota - przed laty skoczek, którego pamiętać możemy m.in. z Planicy 2010.
#skoki