Wpis z mikrobloga

#ps5 vs #xboxseriesx

ktoś ma obie konsole i może się wypowiedzieć? od zawsze byłem team Playstation ale teraz bardzo się waham bo nowy Xbox jest szybszy i ma gamepassa...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zrezygnowałem z team playstation, ze względu na dostępność, w niedziele przychodzi xbox, zobaczymy z czym to się je. Jak c-----o będzie to się odsprzeda, i kupi ps5 po nowym roku
  • Odpowiedz
@x134xvb: Xbox jest szybszy na papierze, testy wydajności gier pokazują jednak, że póki co nowy xbox wcale nie jest szybszy w praktyce. Obie konsole odtwarzają gry przy praktycznie takiej samej rozdzielczości i fpsach, z bardzo niewielką przewagą na korzyść PS5.
Jeżeli nie interesują Cię jakoś mocno bajery od pada PS5 a wszystkie exclusivy na PS już ograłeś (tak wnioskuję, skoro piszesz że byłeś team Playstation), to tak - xbox series
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@x134xvb: według mnie jeden czort. PS4 miałem i x one, teraz xsx. Ograłem to co miałem ograc na PS4, teraz z gamepass ogrywam gierki których sam bym nie kupił i jestem zaskoczony bo są świetne. A na ps5 przyjdzie pora jak wyjdą gry ale to za dwa lata co najmniej.
  • Odpowiedz