Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +13
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jedynie co mi się w życiu wyszło to najlepszy na świecie #niebieskipasek..
Przytuli, po śmieje się ze mnie, podokucza, poopowiada mi o grze czy o autach, nauczy mnie czegoś nowego w różnych dziedzinach, zrobi dobre jedzonko, wspiera jak nikt inny, wysłucha mnie, porozmawia, przywozi mi słodkie czy picie w nocy, gdy trzeba zleje mi dupe za wredote XD, poopowiada mi o programowaniu a potem wysł#!$%@? tylko pytań, zrobi najlepsza herbatkę na ziemi, ma dużo cierpliwości do tłumaczenia na różne tematy bo jestem ciekawska , mogę grzać na nim stópki, dba o mnie jak nikt inny...
I milion samych pozytywnych rzeczy..
Najważniejszy na świecie <3
Cieszę się że go mam..
#pamietnik #zwazki
Komentarz usunięty przez autora
A ja Tobie życzę szczęścia (。◕‿‿◕。)
No musisz znaleźć fajną, poukładana, normalna mirabelke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(。◕‿‿◕。) dziękuję mirabelko
Realia realiami, strasznie wąsko myślisz na temat miłości ( ͡° ͜ʖ ͡°) z takim podejściem trudno jest sobie ułożyć życie myśląc tylko i stereotypowo .
Komentarz usunięty przez autora
Jakiejś kolekcjonerce możesz wejść na ambicję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)