Wpis z mikrobloga

• 3
@tarkaz graficznie myślałem, że to będzie coś innego... do RDR2 daleko, ale raz na PS4 przejdę.... a resztę postaci zostawię na PS5 ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@JesusOfSuburbia: stabilnie i płynnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) być może dlatego, że wyłączyłem photo mode i motion blur, które są dla mnie zbędne, ale gra chodzi bez zacięć, bugów nie uświadczyłem przez pół dnia rozgrywki, ani jednego crasha również... także jak najbardziej cieszę się grą, chociaż nie spodziewałem się, że będzie aż tak obszerna
  • Odpowiedz
@GuziQ: RDR2 również ogrywałem na zwykłym PS4, ciężko porównywć oba tytuły moim zdaniem, zważywszy, że akcja RDR2 rozgrywa się na dzikim zachodzie, bez wysokich budynków, samochodów, neonów itd., do tego jest mnóstwo cut-scenek, podczas gdy w cyberpunk, przynajmniej jak dotąd, wszystko zdaje się dziać w realnym czasie... na te chwilę muszę przyznac, że w RDR2 doświadczyłem więcej glitchy i bugów... no ale dopiero dziś zacząłem rozgrywkę, więc ostatecznie może być remis
  • Odpowiedz
  • 2
@tarkaz niby tak, ale jednak zaczynając Nomadem jest sie w oddali miasta i nie wygląda to za ladnie poki co.
Szczerze mi grafika i tak az tak nie przeszkadza, bo często grało się na najniższych ustawieniach ( ͡º ͜ʖ͡º) ale skoro sa trzy różne ścieżki to nie ma co się przejmować i powoli ogrywać
  • Odpowiedz
@ziaba: na PC rzecz jasna wygląda gra lepiej, wystarczy spojrzeć na logo baru w tle, ale dla mnie ten hiperrealizm jest zbędny, jak gram to nie zwracam uwagi na takie detale, więc jest spoko jak na starą generację konsol
  • Odpowiedz
@JesusOfSuburbia: może robią taki materiał jakiego potrzebują, ale nie oceniam ( ͡° ͜ʖ ͡°) dla mnie jazda po mieście jest płynna, w sensie, że gra się nie tnie, ale nie mówię, że mechanika kierowania pojazdem jest idealna, nie ma klaksonu i jest tylko jeden rodzaj hamulca ( ͡° ͜ʖ ͡°) generalnie gra nie jest idealna, ale jak na zwykłe #ps4 na pewno nie
  • Odpowiedz
@mazowiecki12: nie wiem czy jest sens kupować pudełkową wersję na konsole, z tego co słyszałem i tak będziesz musiał pobrać 100gb, więc równie dobrze możesz sobie od razu sprawić cyfrową i nie czekać do jutra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz