Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wujekwichura: aż tak bardzo nie przepadam za swiezakami bo to chyba one najczęściej są zapachami najbardziej uniwersalnymi, jakoś nie przepadam za zapachami typu sauvage invictus itd.
A eros bardzo mi sie spodobał, tylko te parametry, raz czuje go 5 godzin a raz 10, bardziej celuje w perfumy na "nocne wyjścia" i żeby Kobietom zapach się podobał.
@Zimnok: chodzi mi o to, że na lato eros tak średnio się nadaje (no może na te nocne wyjścia jak już jest chłodniej). Jeśli lubisz versace, to spróbuj na przykład pour homme dla równowagi. Też bardzo się kobietom podoba, ale jest dużo lżeszy i w temperaturze powyżej 20 stopni nie zabija. Z takich słodziaków, to żeby nie katować tego erosa, możesz spróbwać ultramale albo stronger with you - klimat podobny, a
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wujekwichura: strongera mam ale wersję intensely, choć powiem ze zapach wcześniej mi się bardziej podobał
Ultramale podobno ma wydźwięk damski co mnie trochę zniechęca do kupna

A jak parametry w Versace pour homme?
@Zimnok powiem ci że według mojej osobistej oceny to flame ma ciekawsze, mniej świeże otwarcie, natomiast dalej wszystko przemawia na korzyść zwykłego. Flame robi się nudny.
@Zimnok
@studentskyyy
Nie jest to zły zapach oczywiście pachnie fajnie. Może parametry ma lepsze w stosunku do nowych wypustowy EDT, do perfum nie ma podjazdu według mnie trzyma krócej. Ja go na sobie czuję krócej niż EDP i stare EDT którego miałem odlewke.