Wpis z mikrobloga

Mirki szybkie pytanie: mam #ps4 i #pcmasterrace podpięte do TV (mam małe mieszkanie, nie ma miejsca na biurko) - zamierzam dziś kupić #cyberpunk2077 - czy ktoś może mi powiedzieć gdzie będzie mi się lepiej grało? Mysz i klawiatura odpadają, z sofy nie ma jak grać więc opcja jest albo na ps4 pro albo PC + pad od ps4. Trochę się boję mapowania pada od ps4 w grze na PC, ma ktoś z tym doświadczenie? Z góry dzięki za pomoc!

Staty kompa: i5, gtx980, 16GB ram, 1TB SSD.
  • 12
Trochę się boję mapowania pada od ps4 w grze na PC, ma ktoś z tym doświadczenie? Z góry dzięki za pomoc!

@HighFlyingBird: podobno jest lipa z padem w menu, ale poza tym OK. nie pamiętam w której recenzji tak czytalem
@HighFlyingBird: więc nawet powyżej minimalnych. Jako fan grania na przestarzałych sprzętach podpowiem - wyłącz cienie, Antyaliasing na najniższe, grafika na średnie i dodatkowo odbicia jak jest taka opcja i na średnich MOŻE pójdzie.
@HighFlyingBird: Mordeczko jak masz bt w kompie czy też adapterek to normalnie pada od ps4 parujesz i ściągasz to gówno https://ryochan7.github.io/ds4windows-site/ i grasz. A jak nie masz bluetooth to kablem i też ściagasz i śmiga. Od ponad roku tak lecę i polecam każdemu. Ogólnie ten program emuluje ds4 na pada do x360 i dużo opcji konfiguracyjnych od zmiany koloru posiwetlania do mapowania klawiatury na padzie. Z całego serca