Wpis z mikrobloga

Jest jakiś sensowny portal o bieżących i obiektywnych informacjach z #bialystok ? Obecnie Kurier Poranny i Współczesna odpada po wykupieniu przez Orlen, a Rado Białystok to wiadomo
  • 14
  • Odpowiedz
@Langus: Dzień Dobry Białystok, ale już nie długo, bo ludzie gadajo, że ta zbudowana od nich będzie naczelną Porannego, także Poranny znowu stanie się "sensownym portalem o bieżących i obiektywnych informacjach z #bialystok"

• Odpowiedz
@popo_von_kox: Dzień Dobry Białystok jest pokrętnie dotowane z Urzędu Marszałkowskiego, gdzie rządzi ***

Do dzisiaj pamiętam jej artykuł przeciw trasie niepodległości. Był tam wywiady z mieszkańcami Nowego Miasta, że jak kupowali mieszkania to owszem trasa była w planie ale przecież plany różnych tras to były nawet robione 200 lat temu i nikt ich jakoś nie zrealizował XD Niestety nie mogę znaleźć linka. Kiedyś wszystkie inwestycje opluwali.
  • Odpowiedz
@Langus: Polskie Radio Białystok niby jest po stronie rządzących ale maja naprawdę rzeczowych dziennikarzy i dobre artykuły na różne tematy.
  • Odpowiedz
@Mq555: właśnie od sporego czasu mam w RSSach RB i o dziwo jakoś nie było jakoś propagandy. Nawet o Truskolaskim było w nie jakimś negatywnym świetle.
  • Odpowiedz
@Tarriken77: a skad oni biora newsy? bo te krajowe nie sa nagrywane w ich redakcji z tego co kojarze. jakas usluga krajowych informacji dla malych stacji? zastanowilo mnie to jakis czas temu, bo slyszalem newsa z jakimis dziwnymi sugestiami, a rzadko ich juz slucham
  • Odpowiedz
@100kW: nic, wpisuję się w klimat ogólnego stanu zagrożenia, odbierania krok po kroku wolności, przymusowego cipowania rtęcią, depopulacji i takie tam :)
  • Odpowiedz