Wpis z mikrobloga

@Analityk: XD
ale mam na myśli niszczenie bloku na dole i kladzenie pochodni
wtedy wszystko co na gorze spada na pochodnie i sie niszczy ale jezeli wolisz wszystko kopac bo uwazasz ze to nie ok to ok
@Ggeqev: JAK JESTEŚ NA POZIOMIE W KTÓRYM BUDUJESZ WIELKIE STRUKTURY TO MUSIAŁEŚ WEJŚĆ DO ENDU POKONAĆ SMOKA I ZDOBYĆ ELYTRE, A CO ZA TYM IDZIE MenDiNg!!!!1111one
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ggeqev: JAK SIR NIE ODNIOSŁEM DALEM POMYSŁ DO ZROBIENIA I CO MAM DALEJ ZROBIC? CO MOZE JESZCZE DYNAMITEM MA WTYSADac?
@Or3z: NO #!$%@? DO GLOWNEGO WATKU SIE NIE ODNIOSLES TYLKO DALEJ PODAJESZ #!$%@? WARTE ARGUMENTY ZA KOPANIEM ŁOPATĄ RECZNIE
A POZA TYM JEST EXPLOIT NA TNT TYLKO ZE Z TEGO CO WIDZE ZA MALO OBRZARU TUTAJ
#!$%@? #!$%@? GRAM W MC 8LAT
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ggeqev: Weź. Mnie nie denerwuj WYSTARCZY TYLKO USIĄŚĆ I 2/3H I KURNA PO ROBOCIE. A TY JAKIES SWOJE FANABERIE JAK SIĘ TAK ZNASZ TO MOZE ZROBISZ PO PROSTU KOPIARKĘ Z SLIME BLOCKOW???
@Ggeqev: @Or3z: robie 5 łopat na raz i jak sie skonczy to trudno. Jak wydobywalem kamień na dach znalazłem 80 diaxow i 120 bloków węgla wiec exp wzrósł. Poza tym w kilofie jest naprawa, wydajnosc szczęście niezniszczalnosc.
Właśnie o to chodzi zeby pograc a nie exploit i nara. diy. Ale teraz rozwalam za pomocą pochodni, przeniosłem tu pół pustyni wiec juz kilka lopat poszło.
Myślałem o dynamicie, mam kilka sztuk