Wpis z mikrobloga

Ja myślałem że boxdel i gola miliony zarabiają a ogólnie to aż tak kolorowo nie jest. Gola z boxdelem po 18 % z zysków gali mają Czyli za 2019 rok zarabiali średnio 21 tysiecy miesięcznie na czysto. Po samochodoach co sobie kupują, prawdopodbnie w leasing, wygladają na milionerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dawitt: ale patrz że oni cały czas inwestują, a poza tym oni mają mnóstwo współprac, gruby ma Masno, oni ogólnie poza fame też ładny hajs trzepią.
  • Odpowiedz
@dawitt: A ty ile zarobisz jak to dla ciebie mało?Wiesz po co bierze się auto w leasing jak się pracuję na własny rachunek? Jak mame przestanie finansować twój konkuter i kanapeczki to zobaczysz że życie to nie basen z kuleczkami u friza.
  • Odpowiedz
@bazylczuk: zgodzili się na taki udział w zyskach więc nie ma co mówić o dymaniu.
@Hejtel: pomyśl że jedna gala im niewypali np ppv sie s-------i bo nie będzie obrazu albo takich najmanów wezmą i np niepoprzychodzą na walki albo inny cyrk odstawi.

@tonysanger: sam mam w leasingu samochód ale widzę ze ekspert jesteś także powiedz nam po co sie bierze samochod w lisink.
  • Odpowiedz
@dawitt: Ja mam w lising poczciwą skodę rapid po to żeby po to żeby mieć z tego koszt uzyskania przychodów a tobie to nie wiem po co lising,może chcesz sąsiada zdenerwować ładnym samochodem.
  • Odpowiedz
@tonysanger: może tak jest a może nie ?. Ja nie brałem lisinku żeby jakieś pare zł odliczyć na koniec miesiąca. 200k-300 k wole w co innego zainwestować niż dawać z góry całość za samochód.
  • Odpowiedz
@dawitt: Dobrze Bill Gates,ja wybudowałem dom i nie będę tu zgrywał takiego biznesmena jak ty bo wiadomo że fantazja może cię ponosić. Nie jestem milionerem ale stać mnie żeby zapłacić parę złotych co miesiąc za auto w leasingu.Trwaj sobie w tym i miłego spijania moet w Mariocie.
  • Odpowiedz
@Szoku93: 19 mln jak już.
w dużym uproszczeniu... za 19 mln sprzedali PPV a koszty serwerów, realizacji, hali, zawodników itd mieli 17 mln.
1,9 mln im zostało na 4 osoby + do spółki pare groszy. Z 1,9 mln 18% to jest 342 000 rocznie. Podziel 342 000 zł na 12 miesięcy i odejmij od tego podatek dochodowy

@tonysanger: nie sraj się bo widzę jesteś typowym napinaczem co g---o
  • Odpowiedz