Aktywne Wpisy

chwilowypaczelok +1423
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
źródło: temp_file2072436393268683066
Pobierz
Viesti +599
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
źródło: 123
Pobierz

psuje mi się mój iJust 3 - upadł kilka razy i przycisk się zawiesza. No i chciałbym to wymienić.
Polecilibyście coś niewielkiego, ale żeby tym razem miał też możliwość sterowania mocą? Taki, żebym mógł do niego też wpiąć swoją obecną grzałkę (ello duro się chyba nazywa? była razem z baterią w zestawie).
Dla porównania to miałem kiedyś iStick Pico i właśnie rozmiarowo był akceptowalny (noszę w kieszeni razem z portfelem).
#epapierosy
@GetRekt: tylko duży trochę :(
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1607074970uXzUQAyyAWt0J7l5vNXaYW.jpg
Pobierzkiedyś miałem takie coś jak geekvape aegis mini chyba tam też grzałki z ijust wchodzą
Właśnie ten Drag X mnie zaciekawił bardzo, od biedy mógłbym już kupić całego kita. Widzę na e-dymie za 189 zł razem z grzałką, to tyle mogę jeszcze puścić
Atomizer nie wiem czy jest dobry, ale działa, dlatego myślałem o dalszym użyciu go ;)
Aegis też trochę duży :(
źródło: comment_16070832761FhlR3ROPFUDrdACUsaJpc.jpg
Pobierzźródło: comment_1607083328jq1NV9Pq93TuCXJ372hj1R.jpg
Pobierz@marek-wozniak-750: myślałem w granicach 150 zł. Od biedy mogę dociągnąć do 200 zł za wszystko, ale nie więcej