Wpis z mikrobloga

Hej Mirasy,
psuje mi się mój iJust 3 - upadł kilka razy i przycisk się zawiesza. No i chciałbym to wymienić.
Polecilibyście coś niewielkiego, ale żeby tym razem miał też możliwość sterowania mocą? Taki, żebym mógł do niego też wpiąć swoją obecną grzałkę (ello duro się chyba nazywa? była razem z baterią w zestawie).
Dla porównania to miałem kiedyś iStick Pico i właśnie rozmiarowo był akceptowalny (noszę w kieszeni razem z portfelem).
#epapierosy
  • 18
@mariano7: poczytaj opinie. Adapter działa tylko w teorii, więcej z nim problemów niż korzyści. Sprzęt przekłamuje na mocy, wiele egzemplarzy z wadliwym przyciskiem. Jak masz dobry atomizer pomyśl np o aegis solo :D
@ToakreG: jak wchodzi adapter w grę to faktycznie sobie odpuszczę, wolę już dopłacić i mieć coś w pełni sprawnego.
Atomizer nie wiem czy jest dobry, ale działa, dlatego myślałem o dalszym użyciu go ;)
Aegis też trochę duży :(
@mariano7: Na jednego akusa, całkiem poręczny, a wymienne ogniwo to duży plus. Poza tym masz całkiem porządny sprzęt z niezłą elektroniką i stopniem ochrony IP67. Warto przy okazji wyjścia do sklepu zahaczyć o vape shop i wziąć w rękę. Ten sprzęt widziałem nawet w eSmoking World :D