Wpis z mikrobloga

@zieliiii: Tak, trochę już mam ograne. Wrażenia super, bardzo przyjemnie się gra. Póki co fajne zadania, gra zachęca do eksploatacji i wygląda przepięknie. W ogóle się nie nudzę, bardzo fajnie działa na XSX, nie trafiłem na jakikolwiek błąd w grze. Ogólnie to jestem pod wrażeniem że Ubisoft zrobił tak świetną gierkę. Jeśli się zastanawiasz to szczerze polecam :)
@Zdegenerowany_Rzulf a tak porównując do genshin impact? Lepiej grać za darmo w grę od chinoli czy sypnąć złotem na tytuł ubi? Dodam tylko, że grałem jakieś dwa lata temu w Zelde breath of the wild i siadło nawet bardzo.
@detero: W Genshin Impact nie gralem wiec sie nie wypowiem. Zelde przeszedłem cała, pewnie dlatego Immortals Fenyx mi tak podeszło. Duzo dobrego wzięli z Zeldy, jak zagrasz bedziesz wiedzial o co mi chodzi. Duzo również zaczerpnęli z serii Assassin's, to takie połączenie obu tych gier. Gameplay jest świetny, oczywiście dla mnie i to czy komuś innemu podejdzie, nie mam pojęcia. Ja lubię taki typ gier dlatego zakupiłem i sie nie zawiodłem.