Wpis z mikrobloga

@KRZYSIEK_POLSKA_CZERNIEWICZ: TCL 55C715 qled aktualnis 2399zl w promce dobra matryca VA qled 50hz bo budzet taki a nie inny niski input lag tv ogolnie polecany i dobrze wypada w recenzjach sam mam tcl i moge szczerze polecic i nie ma sie czego bac
  • Odpowiedz
@DESiGNER86: co ty gadasz gosciu ? input lag 8ms faktycznie wysoki XD procesor taki sam jak w kazdym tcl nawet tym za 4tys zl chodzi dobrze jest potrafi sie umiec ustawic i wejsc w ustawienia programistyczne, a katy widzenia to wina matrycy VA kazdy producent ma tak samo wiec nie opowiadaj glupot
  • Odpowiedz
@kamroz: Zobaczysz jakie ma wsparcie ten producent, nie wspomniałeś tez ze kiepsko sobie radzi z materiałami 4K do odpalenia np z dysku oraz zero uplynniacza obrazu co powoduje smugi po ruchu ( ͡° ͜ʖ ͡°) .Robiłem w tv przez wiele lat, TCL zdążył przez ten czas wykupić thomsona ale za wiele jakościowo się nie różni od niego
  • Odpowiedz
@DESiGNER86: mam filmy 4k na dysku zewnetrznym 4tb nie ma zadnych problemow na yt tez zadnych zaciec i problemow takze nie wiem co Ty opowiadasz. wszystkie uplynniacze i syf wylacza sie od razu zawsze i kalibruje telewizor profesjonalnie zeby max z niego wycisnac a te dodatki tylko przeszkadzaja a co do fw nie mam zadnych zastrzezen praktycznie co tydzien wychodzi nowa wersja oprogramowania gdzie mozna samemu ja sobie wgrac lub
  • Odpowiedz