Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +297
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie

henk +778
jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
źródło: temp_file8004438822248355250
Pobierz

Wczesniej dostawalismy z uczelni ale cos mi sie z-----o i musze od nowa zainstalowac. Na stronie Esri nie moge znalezc czegos takiego jak instalka bo oni sa tam skierowani glownie na sprzedaz licencji tak mi sie wydaje. Nie ogarniam zaraz ochujeje a jeszcze nie ogarniam na tyle qgisa zeby moc go zastapic wiec potrzebuje ta j----a instalke #pomocy #arcgis #gis
@jestemaska: https://support.esri.com/en/download/7726 10.7.1 może być?
Tam niżej też jest 10.5.1 ale nie wiem czy to to.
@jestemaska:
@jestemaska: Wisz mi za to kanpkę z cherbatką z cyntrynką.