Warto zuzyc fragile resin zeby wyfarmic more i te ksiazki do talentow ze sklepu eventowego? A jak to co jest bardziej wartosciowe? Gram jakos od tygodnia i dopiero 2 dni temu odkrylem przypadkiem ze jest event wiec wszystkiego raczej nie dam rady wykupic. Ksiazki do expienia levelu postaci juz wykupione.
Druga sprawa. Na 25 AR nie daje rady zrobic spiral abbys na 4lvlu. Nawet blisko nie jestem. 3 postacie na 40 lvlu i bronie tez jakos tak. Moj team to xiangling(dps), fishl(dps supp), amber(tylko zeby pasywa dac z elemantal resonance) i sucrose(supp/cc). Ma ten comp w ogole jakis sens? #genshinimpact
@jart: Zdecydowanie warto, z drugiej fazy dostajesz primogemy których normalnie nie wyfarmisz a trzecia ma zdecydowanie lepsze value drop/resin niż normalne domainy/leyliney, no i oczywiście warto też kupić koronę bo jej też normalnie nie zdobędziesz. Kolejność to już sam musisz wybrać bo nie wiem czego ci brakuje ale generalnie im więcej tym lepiej bo nawet durne mora zdobywasz ~3x taniej niż na blossomach. Imo tylko kamyki do ascension i exp materiały
@MikiBomba: Zadania juz wszystkie porobione, jedynie sklep pozostal. Niestety wykupilem niepotrzebnie kamyki na poczatku i teraz musze leciec na fragile zeby reszte wykupic. Dzieki za info.
Druga sprawa. Na 25 AR nie daje rady zrobic spiral abbys na 4lvlu. Nawet blisko nie jestem. 3 postacie na 40 lvlu i bronie tez jakos tak. Moj team to xiangling(dps), fishl(dps supp), amber(tylko zeby pasywa dac z elemantal resonance) i sucrose(supp/cc). Ma ten comp w ogole jakis sens?
#genshinimpact