Aktywne Wpisy

mial85 +10
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie

Minieri +643
Ja zapaliłem tylko znicz na grobie mamy. Zmarła nieco ponad tydzień temu, 27.02 - w dniu moich urodzin. Do teraz to do mnie nie dociera, mam wrażenie że gdzieś wyjechała, niedługo wróci i będzie jak dawniej. Niestety tak się nie stanie, rak skur... wygrał. Powoli próbuję się ogarnąć, krok po kroku. Jeśli mogę Wam coś poradzić - wysyłajcie mirki swoje mamy na badania, z rakiem serio nie ma żartów.
#dzienkobiet ##!$%@?
#dzienkobiet ##!$%@?

czy dostawca leci w ch..ja i warto dokupić pakiecik od mobilnego operatora?
nawet jest artykuł z wykop o tym https://www.wykop.pl/link/5821409/ciagle-awarie-internetu-w-upc-polska-klienci-sie-skarza-nikt-nie-odpowiada/
W skrócie czy dostawca może bezkarnie robić w ch..ja bez żadnych możliwości obserwacji?
potem sobie dzwon na infolinię i wcisną kit że to u Ciebie router wali na boku?
czy dostawca ma wpływ jak rozdziela sobie siec i oszukuje frajerków?
z moich obserwacji dość łatwo o połączenie które ostatnio szybko się zrywa.. co jeszcze bardziej wk..wia
#komputery #programowanie #technologia #programista15k
#informatyka
Tak więc ze różne umowy maja priorytety okazuje się ze ty jako detalista jesteś na szarym końcu łańcucha pokarmowego
Tak, tylko.
Bez przesady - nie jest to jakies wielkie wyzwanie. Mikrotik za ca. 200 pln + 100 pln na SBC serwer z zabbixem. Konfiguracja tych rzeczy jest prosta. Nawet nie wypada tego nie miec.
Tak moze, dopoki Twoje lacze