Wpis z mikrobloga

wiecie co jest najsmutniejsze w wieku 25+lat? ze nic juz nie jest takie jak dawniej. najfajniejsze lata zycia to 14-20. wtedy rzeczy sa najprzyjemniejsze. jak sie ma tyle lat to jedyne twoje zmartwienie to to czy bedzie jutro pytac czy nie i czy pojdziecie na wfie na boisko czy jednak na biegi. jak masz 15-16lat to egzamin gimnazjalny zdany, jestes przyjety do liceum, zyc nie umierac. jak masz 18-19lat to tak samo z matura. zaden wyjazd na kanary czy mauritius nie bedzie nawet w polowie tak piekny jak wypad z kolegami autokarem do Zlotych Piaskow czy do łeby. zaden Dom perignon czy whisky glenlivet nie beda tak smakowac jak pierwsza zubrowka wypita gdzies pod namiotem. mozesz miec kobiet na peczki ale zaden seks z nimi nie bedzie tak przyjemny jak ten pierwszy seks z dziewczyna ktora cie kocha. zadna impreza nie jest potem tak dobra jak ta pierwsza w jakims tanim klubie gdzies nad morzem. #takaprawda #nostalgia #przegryw #zalesie
  • 45
@tomislawniepelka: no patrz, jako trzydziestolatek OCZYWIŚCIE miło wspominam te pierwsze razy, ale już rozmyślam z wygodnickiej perspektywy, czegoś co robiłem mając te 16-20 lat, nie chciałoby mi się powtarzać mając obecne 30., wspaniale wspominam czas studiów, niespanie w swoim łóżku przez 5 dni itd., ale czy dzisiaj bym to powtórzył? pewnie nie, a z kolei teraz mogę robić to, na co tę dekadę temu bym sobie nie pozwolił, i nie tylko
@tomislawniepelka: A mi się właśnie nie podobały czasy szkolne, sama atmosfera w szkole super, tyle co się uśmiałem (czasem aż leżałem na ziemi ze śmiechu) to podejrzewam że już z nikim innym nie przeżyje, ale to codzienne wstawanie, te pytania na lekcji czy można do ubikacji, to taśmowe nauczanie (nie ogarniasz tematu? to #!$%@? z tobą weź sobie korepetycje), to proszenie sie rodzicow o hajs, te nakazy, zakazy, to było strasznie
@tomislawniepelka: Mi te lata kojarzą się jedynie z depresją, którą przechodziłem. Pierwszy seks nie był w ogóle przyjemny, stresowałem się jak cholera, a na twarzy mojej byłej było widać ból bo też był to jej pierwszy raz. Brakuje mi jedynie zgranej ekipy, z którą latało się po krzakach na wiadra i właśnie tych wyjazdów ze znajomymi :)
mozesz miec kobiet na peczki ale zaden seks z nimi nie bedzie tak przyjemny jak ten pierwszy seks z dziewczyna ktora cie kocha. zadna impreza nie jest potem tak dobra jak ta

@tomislawniepelka: XDDDDDDDDDDDD, z żadna dziewczyna nawet onska nie miałem tak #!$%@? seksu jak z pierwsza dziewczyna która była dziewica xD także nie gadaj takich głupot
@tomislawniepelka nie wiem ale po 30tce zaczęło się zajebiście. Okres szkolny zawsze był dla mnie stresujący. W końcu założyłem rodzinę, trzymam się z kumplami z liceum, dzieci witają jak wracam z pracy, no mega. Oczywiście ten czas o którym mówisz też w miarę dobrze wspominam, choć mogłem mniej siedzieć przed kompem i mniej imprezować :) p.s. tak jestem normikiem, ale przede wszystkim jestem szczęśliwy i życzę każdemu z Was znalezienia szczęścia na