Aktywne Wpisy

NijuGMD +299
Czy ludzie z #medicover są jacyś nienormalni? Mam abonament z firmy, szukam laryngologa. Terminy na marzec. Myślę sobie: kuxwa, przecież do tej pory to mi ucho eksploduje.
Przypominam więc sobie o możliwości refundacji wizyty z innych placówek. Terminy już lepsze, ale i tak co najmniej 10 dni.
A wtedy trafiam na jakąś dziwną stronę, gdzie można kupić wizytę NA PONIEDZIAŁEK, w cenie 250zł. Już chciałem się zapisać, ale myślę sobie "ej zaraz,
Przypominam więc sobie o możliwości refundacji wizyty z innych placówek. Terminy już lepsze, ale i tak co najmniej 10 dni.
A wtedy trafiam na jakąś dziwną stronę, gdzie można kupić wizytę NA PONIEDZIAŁEK, w cenie 250zł. Już chciałem się zapisać, ale myślę sobie "ej zaraz,

Ciortas +12
jakie macie podejście do pracy w której płaci się najniższą na umowie a reszta pod stołem? Byłem już na kilku rozmowach i wszędzie oferują tego typu rozwiązania, jeden szef mówił że tak robi 90%warsztatów bo koszta są ogromne jakby miał płacić pełną kwotę (chodzi o warsztaty samochodowe). Czy naprawdę w dzisiejszych czasach nie da się pracować bez kombinowania z wypłatami? Takie rzeczy sprawiają że nie mam ochoty siedzieć dłużej w Pl, ale

Media pukały się w głowę i nikt nie rozumiał decyzji Helmuta Marko i Christiana Hornera, brytyjska mafia odleciała całkowicie, a Claire nie nadążała z gotowaniem bigosu.
Gdy nadszedł sezon 2021 już na oficjalnych zdjęciach F1 było widać, że KUB i VER to najbardziej chadowski duet, dużo śmieszkowali między sobą, a gdy inni kierowcy przechodzili to mieli wzrok skierowany w dół i tylko szybko przemykali obok.
Wszyscy czekali na to co Kubica pokaże w bolidzie, który nie jest ulepiony z gówna, a w takim Robert ostatni raz siedział w 2011r na testach przedsezonowych w Walencji, mineło zatem 10 lat od tego wydarzenia.
Mój sen jednak nie zawierał treningów i wszystko zaczeło się od kwalifikacji w których Pan Kierowca wykręcił trzeci czas, 0,1s za pierwszym Hamiltonem i 0,035 za drugim Verstappenem.
W Red Bullu zapanowała euforia, bo pierwszy raz od odejścia RIC miała miejsce sytuacja, że partner Verstappena wykręcił czas na jego poziomie.
Media na całym świecie oszalały i okładki wszystkich motorsportowych gazet na świecie były zgodne - ON NADAL TO MA!
Niestety nie wiem jak potoczyła się reszta sezonu, bo w tym momencie się zesrałem i obudziłem (╯︵╰,)
#f1 #kubica