Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Dziś zagrywa wam Toto, 07:02:00, Piątek, 27 listopada 2020. Imieniny: Waleriana, Wirgiliusza, Maksyma. Słońce podniesie się dziś o 07:38. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 7 godzin i 52 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:34 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:30. Ciemna noc zapadnie o 16:58, ale gwiazd można wypatrywać od 16:13.
Dzień dobry w piątek. Nie ma to jak zacząć go od zaspania 2h do pracy na HO ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dobrze że moge od razu to nadrobic by godziny do wypłaty się zgadzały. No nic dzisiaj jeszcze spotify płata mi figle i samo przełącza w nieskończonosć piosenki mimo darmowego konta z limitami przesunięć ¯\_(ツ)_/¯. Więc dziś przy pracy towarzyszy mi playlista #codziennetoto z yt.
Tu stoi Polak co drugi chodnik
Na każdym rogu czai się Turek.....
Z kebabem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)