Aktywne Wpisy
programista30k +726
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
Gours +183
Wystarczyło odsunąć PiS od władzy i od razu mamy pozytywny impuls w gospodarce:
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
Super to LTE i 5G we #wroclaw - taki nie za szybkie( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@koorekk: nigdy nie miałem w Playu, ale z tego co widzę, jest to najbardziej wadliwa sieć na spółkę z Orange.
Sprawdzaliście dwukrotnie i jedyne co mogliście poradzić to dorzucić mi 30 zł na konto, z którym mogę kupić sobie pakiet internetu, którego i tak nie jesteście w stanie dostarczyć, a ostatnie próba rozwiązania sytuacji skończyła się "telefonem konsultatnta technicznego, który rozwiąże kwestie techniczne", a sam telefon to było dosłownie 1,5 sekundy dzwonka, którego oczywiście w godzinach pracy nie zdążyłem odebrać, po którym zobaczyłem, że status zgłoszenia zmienił się na
@koorekk: ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jak pomuk?
Polecę wszystko oprócz Plus/Play, bo taki duet używam priv+służbowy
Jest finał sprawy, którego się nie spodziewałem xD Pozwoliłem sobie zamazać numer sprawy i mój numer telefonu, ale świetnie to podsumowuje podejście do klienta.
"Jest wolno i nic z tym mirku w twoim przypadku nie zrobimy, bo robimy co możemy."
Oczywiście nikt się ze mną nie kontaktował, żeby była jasność :P
Już sprawdzałem oferty, przeniosę numer na dniach, bo to jest nieśmieszny żart. "Zasieg 5G" xD chyba w mokrych snach marketingowców.
@koorekk: W innych sieciach 5G też za bardzo nie ma, po za kilkoma miastami ale! Deklarują lte i lte jest.
Wszystko - niezależnie od nazwy - co będzie miało prędkości trasferu danych powyżej 4/2 (DL/UL) jest dla mnie niemałym wybawieniem w sytuacji kiedy nie mogę założyć stacjonarnego przyłącza.