Aktywne Wpisy

KosmicznyPaczek +163
Im więcej Grażyn w necie tym gorzej. Portale robią z nas turbo-debilów. Propozycje newsów z google na komórkach ruchają moje zwoje mózgowe. Ile bym nie klikał, że mi się różne rzeczy nie podobają to nawet takie rzeczy wyskakują.
Gówno wykop z rana, gówno info od googla z rana, gówno wszędzie. Ratunku!
#media #ciekawostki #heheszki #oswiadczenie #patologia #internet
Gówno wykop z rana, gówno info od googla z rana, gówno wszędzie. Ratunku!
#media #ciekawostki #heheszki #oswiadczenie #patologia #internet

SaintWykopek +105

-Czemu ty sie na nas pastwiłaś jak mielismy ciezko na bani i ogolnie w domu byly trudne sytuacje ?
-Ja mam takie nerwy szalone XD
No tak doporwadzc 3 dzieci do prob sambojczych ciaglym obnizaniem samooceny i #!$%@? lba osmoeszaniem i ponizaniem bo sobie nie radzisz z emocjami. Dobrze ze #!$%@? z tego chlewu obsranego gownem. Ogolnie jak slysze #!$%@? normikow no szanuj matke bo cie wyplula z #!$%@? za co #!$%@? ? Za to ze mi #!$%@? zycie i jako dziecko porzucila na melinie? #przegryw
Ty miales to drugie
i zawsze mowila ze jak bedzie miec dzieci to zrobi wszystko zeby mialy lepiej niz ona
wyjechala do uk zalozyla rodzine i sa szczesliwi
@Maurycy_Gottielb nieraz w życiu chcemy się zemścić, za niesprawiedliwość, która nas spotkała. To ostateczna oznaka naszej bezsilności. Poddanie się. Krwawa zemsta to to samo, co samobójstwo, tylko na innych obiektach. Wiem, co piszę, bo temat znam od podszewki.
Ostateczne pytanie: czy w ogóle warto? Czy warto dalej #!$%@?ć sobie życie, po fakcie, kiedy inni #!$%@? je nam
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie nie potrafią patrzeć inaczej na różne sprawy, patrzą tylko na swoje życie i przyjmują że u każdego wygląda to podobnie.
Jak ktoś ma normalną rodzinę to Twoja sytuacja jest dla niego abstrakcją i nie potrafi sobie nawet jej wyobrazić, więc pierdzieli te swoje normickie bzdety.