Wpis z mikrobloga

Moja stara to jednak mistrz argumentacji. Przyjechalem do domu na chwile po pare pierdółek i diabel mnie podkusil na konwersacje z tym debilem
-Czemu ty sie na nas pastwiłaś jak mielismy ciezko na bani i ogolnie w domu byly trudne sytuacje ?
-Ja mam takie nerwy szalone XD
No tak doporwadzc 3 dzieci do prob sambojczych ciaglym obnizaniem samooceny i #!$%@? lba osmoeszaniem i ponizaniem bo sobie nie radzisz z emocjami. Dobrze ze #!$%@? z tego chlewu obsranego gownem. Ogolnie jak slysze #!$%@? normikow no szanuj matke bo cie wyplula z #!$%@? za co #!$%@? ? Za to ze mi #!$%@? zycie i jako dziecko porzucila na melinie? #przegryw
  • 21
@Stallion45 nie przesadzajmy z tymi podpowiedziami... To tylko pytanie. I to nie retoryczne, ale otwarte.

@Maurycy_Gottielb nieraz w życiu chcemy się zemścić, za niesprawiedliwość, która nas spotkała. To ostateczna oznaka naszej bezsilności. Poddanie się. Krwawa zemsta to to samo, co samobójstwo, tylko na innych obiektach. Wiem, co piszę, bo temat znam od podszewki.
Ostateczne pytanie: czy w ogóle warto? Czy warto dalej #!$%@?ć sobie życie, po fakcie, kiedy inni #!$%@? je nam
Moja mama jak się okazuje też mnie skrzywiła, nie będąc nawet taką złą matką, po prostu młodą i z problemami. Zaczęłam niedawno terapię, nawet nie tyle dla siebie co właśnie dla swojej przyszłej rodziny, bo nie chce przekładać swoich problemów emocjonalnych na najbliższych.