Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
#prestizowygruz
@spere: Najgorzej, bo czasem mam wątpliwości czy tak nie zrobić. Bo obecny samochód nauczył mnie pokory :P
@komoornik: z tego co wiem to ma, ale nie do wszystkich sterowników, nawet W211 do liftu nie ma wszystkiego po CAN-ie
U mnie tak bylo, ze jechala tylko w gore przy regulacji, a w dol juz nie chciala. Wiec mialem plan k---a sprytny i podnioslem ja ile sie dalo. Cos tam strzelilo, cos peklo i nagle sama zjechala w dol i wszystko zaczelo dzialac. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@mjnck: raczej z kalibracją typu czujnik kąta skrętu etc powinien sobie poradzić. Stardiag to raczej do grubszych spraw typu kodowanie czy programowanie
Czyżby Tomasz Hajto?
Ps: Ciekawe, ile osób nas codziennie mija ryzykując nasze życie?