Aktywne Wpisy
Remus00 +3
Ej dajcie swoja liste gier z dziecinstwa. Chce sobie odswiezyc, moze dzieki czyjejs liscie przypomne sobie o jakiejs nowej-starej grze :P
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
mickpl +288
Że tera jest tak samo jak za pis - no ja się z tym nie zgadzam XD
Za pis to jakby była w rzondzie fanaberia, aby zrobić tera 0% to by to po prostu weszło, w TVP by aż huczało jakie to potrzebne, a przeciwnicy byliby długimi przerywnikami charakteryzowani jako wrogowie publiczni.
Dobrze nie jest, ale sam fakt, że możemy tak zblokować deweloperuchów to już duża zmiana.
#nieruchomosci #polityka
Za pis to jakby była w rzondzie fanaberia, aby zrobić tera 0% to by to po prostu weszło, w TVP by aż huczało jakie to potrzebne, a przeciwnicy byliby długimi przerywnikami charakteryzowani jako wrogowie publiczni.
Dobrze nie jest, ale sam fakt, że możemy tak zblokować deweloperuchów to już duża zmiana.
#nieruchomosci #polityka
Znalazłem porzucony samochód, który od wielu lat stoi w jednym miejscu. Zależy mi, aby go dokupić. Martwię się jednak, że straż miejska albo inny urząd odholują to auto do wiecznej nicości.
Mam tylko numer rejestracyjny, oraz numer polisy OC. Jest opłacana. Karteczka za szybę nie wchodzi w grę - auto z innego powiatu. W PZU nic mi nie powiedzą. Na policji wątpię. Na SM strach dzwonić, bo go zaraz odholują.
Ktoś próbował ustalić właściciela jedynie po blachach?
Auto o znikomej wartości finansowej, więc opcje typu "Detektyw" odpadają.
Śmieszkom dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
@FilipWWL: @veldrinn: @veldrinn: @rebahr: