Wpis z mikrobloga

Pytanie nooba - jak działa kupowanie na black week #morele ? Mam już ten swój ekstra unikalny kod za zapisanie do newslettera, wbijam o 8 na stronę przedmiotu, dodaje do koszyka i wklepuje kod, który zbija cenę?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@4MagnuM4: Podłączam się pod pytanie, bo z piszą niby, że za zapisanie się do newslettera "Poznaj kod rabatowy 2h przed innymi", a tymczasem dostaje się z góry kody na cały tydzień. Dzisiaj próbowałem i zarówno ten kod, który podają na stronie (AVA7LS1J9I), jak i mój unikalny na poniedziałek tak samo zbijają cenę. Więc chyba jedyny bonus z newslettera jest taki, że ma się ten kod już w schowku, a nie
  • Odpowiedz
Można zawołać @morele_net - jak rozumiem zysk z newslettera jest taki, że równo o 8 mam już kod (a kody przyszły z góry na cały tydzień, a nie 2h przed) i mogę wbijać na dany produkt? Bez newslettera musiałbym przekopiować z jednej strony na drugą.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jan_K: ja to rozumiem dokładnie tak samo i chyba tak jest. Po prostu możesz sobie ten twój kod trzymać w notatniku albo w schowku ale i tak szybciej nie kupisz bo odpalają dla każdego o 8:00
  • Odpowiedz
Kody wysyłane na maila można wykorzystać już od godziny 8:00! Natomiast pozostali, którzy nie zapisali się do newslettera tego kodu nie posiadają i mogą skorzystać z promocji dopiero od godziny 10:00 i użyć kodu podanego na stronie. Kod z newslettera jest jednorazowy. :)
  • Odpowiedz
@Jan_K: nie rozumiem, to co stoi na przeszkodzie wrzucenia sobie do koszyka przedmiotu dzień przed i o 8 wejść w koszyk, przejść dalej i wklepać kod?
  • Odpowiedz
@4MagnuM4: Dla pewności pytaj ich, ale pewnie nic. Tyle, że musisz mieć pewność, że na pewno i u nich wybiła 8, żeby nie było falstartu.

Ehh, pół Polski poluje na te i3 ;)
  • Odpowiedz
@4MagnuM4: Próbuj sobie wcześniej ustawić dostawę, płatność (blik), kod w schowku i celuj w dokładną sekundę, Dzisiaj w kilkanaście sekund wywiało wszystko. Mi na moment wskoczyła promocyjna cena, ale przy przechodzeniu dalej zniknęła.
  • Odpowiedz