Aktywne Wpisy
Blondynka34 +80
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
#forzahorizon4 #gry #komputery
@Matula11: ta konkretna gra lepiej działa z padem
Tak wiem że są filmiki na yt gdzie da się to ustawić żeby działało, ale zauważ że 99% z nich ma trzech autorów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ma też całą historię problemów jak chodzi o obsługę kierownicy i niemożność skonfigurowania jej tak żeby to działało fajnie
Co więcej jest to arcade, gdzie w wielu trybach jak grasz na multi zwyczajnie na kierownicy nie będziesz
@Matula11: spróbuj ręcznej zmiany biegów
Zrobiłem wszystkie strefy (też na wyspach z dodatków), wszystkie wyzwania i wszystkie historie luzem na 3 gwiazdki. RTR i Ferrari, w historiach auta jakie były. Jak gdzieś trzeba było dobić punktów, wrzucało się tylko ręczną zmianę biegów i blokowało na 2/3 w zależności od trasy
W multi chyba też wszyscy jeżdżą na ręcznej, w drifcie tylko