Aktywne Wpisy
Polina2137 +13
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
tomasztomasz1234 +205
Wiecie że kaliski ginekolog - ten od 2,5 mln zł z NFZ - wykazywał stratę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrzcie, co odkryłem: Prof. Dariusz Samulak prowadzi spółkę Doctor sp. z o.o. Wykazała ona za 2023 ok. 2,5 mln zł przychodu z NFZ. Jednak na czysto nie zarobiła ani grosza. Zadeklarowała stratę w wysokości ponad 105 tys. zł..
Źródło: sprawozdanie z działalności Spółki za
Patrzcie, co odkryłem: Prof. Dariusz Samulak prowadzi spółkę Doctor sp. z o.o. Wykazała ona za 2023 ok. 2,5 mln zł przychodu z NFZ. Jednak na czysto nie zarobiła ani grosza. Zadeklarowała stratę w wysokości ponad 105 tys. zł..
Źródło: sprawozdanie z działalności Spółki za
źródło: strata1
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=iEsLzh0xLZc&ab_channel=PlayStation
wiecie moze czy to jest dostepne tylko teraz czy na jakiej zasadzie to dziala? nie mam jeszcze PS5 ani zadnego innego, ale chcialbym to wykorzystac.
Jest ktos kto sie zna na temacie?
#playstation #ps5 #ps4 #psplus #playstationplus
@dlaczego0: wystarczy kupic ps5 opłacic ps plus i bzikać
dobra a jak kupie tego psa dopiero w next roku to bedzie to dalej dostepne? jest jakies info :)?
chyba przespałeś ostatnich kilka dni jeśli myślisz, że kupisz ps5 "na necie" :) chyba, że za 5k zł na allegro ;)
wiem ze ps nie ma na necie :D
czyli widze ze to jest taka niespodzianka dla nowych graczy ps5. dobra to juz xbox dla mnie nie ma szans na zakup, nawe jelsi bede mial czekac 3 miechy na psa.
dzieki za pomoc
@konradbnet: @stormkiss: @patrol411: @robvan: @grzysztof: