Wpis z mikrobloga

Hej, widzialem na youtube ze jest masa darmowych gier na ps+ w listopadzie jak np god of war
https://www.youtube.com/watch?v=iEsLzh0xLZc&ab_channel=PlayStation

wiecie moze czy to jest dostepne tylko teraz czy na jakiej zasadzie to dziala? nie mam jeszcze PS5 ani zadnego innego, ale chcialbym to wykorzystac.
Jest ktos kto sie zna na temacie?
#playstation #ps5 #ps4 #psplus #playstationplus
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ze czy to jest dostepne tylko teraz czy na jakiej zasadzie to dziala? nie mam jeszcze PS5 ani zadnego innego, ale chcialbym to wykorzystac.

@dlaczego0: wystarczy kupic ps5 opłacic ps plus i bzikać
  • Odpowiedz
@dlaczego0: Musisz mieć PS5. Jak zasubskrybujesz PS plus to pojawi się na konsoli zakładka PS Plus Collection i tam są dostępne te gierki. Dodajesz wszystkie do biblioteki i tak długo jak będziesz subskrybował, będziesz mógł w nie grać. Jak przerwiesz i zasubskrybujesz jeszcze raz to NIE przepadaja.
  • Odpowiedz
@dlaczego0: to się nazywa ps plus collection i nie jest ograniczone czasowo - w grudniu, styczniu też możesz przypisać do konta te gry.
chyba przespałeś ostatnich kilka dni jeśli myślisz, że kupisz ps5 "na necie" :) chyba, że za 5k zł na allegro ;)
  • Odpowiedz
@dlaczego0: Działa to tak że jak masz ps5 to z poziomu konsoli masz dostęp do tych gier. Gier jest 20. Nie wiadomo czy ta oferta będzie dostępna na kilka miesięcy czy na kilka lat. I jest szansa że gry dojdą bo już przed premierą doszły dwie, początkowo było 18 potem dodali jeszcze Coda i Crasha. Gry działają jak normalne gry z plusa czyli dodajesz je do konta i dopóki masz
  • Odpowiedz
@dlaczego0: Świetna sprawa na start dla ludzi, którzy nie przeszli wielu pozycji z ps4 takich jak ja. Na dodatek poprawka- cała kolekcja jest udostępniona nie tylko w listopadzie a prawdopodobnie na o wiele dłuższy czas. Wystarczy posiadać ps+. Sony jest świadome, że wiele osób nie dostanie konsol w listopadzie.
  • Odpowiedz