Aktywne Wpisy
blinkarA +103
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
przeczki +15
Czy wycinanie metek z ubrań ze względu na to, że mnie drażnią to ewidentny objaw autyzmu? #autyzm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

IMO Jezeli program jest sprawnie rezyserowany to moim zdaniem odpadnie Magda i Robert, a w finale z Arturem i Atą wygra Łukasz i Sonia. Dlaczego? Łukasz i Sonia dostarczą najwięcej emocji, bo przy nich jest szansa, że ktoś walnie kulą. Artur z Atą i Magda z Robertem na pewno tego nie zrobią, więc w finale emocje żadne.
Pozostaje tylko kwestia tego jak mocno program jest reżyserowany.
PS Brzydze się sobą, jakie emocje dostarczyło mi wejście pytających na pandorze w ostatnim odcinku. :D Zobaczenie gjacza z cwaniacką miną było przyjemnością.
Propsy dla twórców programu, którzy dobrze go reżyserowali i poprowadzili tak, że wykreowali najpierw Łukasza na złoczyńce, potem Kamila, potem Łukasz wrócił jak prawdziwy serialowy antybohater i stawiał czoło Kamilowi, a gdy Kamil odpadł Magda - wcześniej jego ofiara - zaczęła stawać się (w poprzednim odcinku) złoczyńcą i aż chce się zobaczyć czy Kamil jej trochę utrze nosa.
Nie wiem czy oni są tacy w prawdziwym życiu, ale jako show to naprawdę porządna realizacja.
#hotelparadise