Wpis z mikrobloga

#thedivision2

Gram drugą postacią po dłuższej przerwie, pierwszą właściwie nigdy nie grałem w dark zonach, wiec latałem na singlu z dronem i działkiem, teraz jak gram dużo w DZ i łatwiej paść, to noszę Hive z sercem(ten wisiorek, co można rzucić w innego gracza i go uzdrowi/wskrzesi), jak my padniemy to wskrzesza nas.
Co byście polecili na żółtych mobów gdy spadnie nam życie/zbroja i nie mamy już apteczek(poza wisiorkiem), myślałem właśnie nad dronem z symbolem klucza, co niby reperuje zbroje innych graczy, będzie z automatu reperował mnie, jeśli będę sam?(plus wiadomo, gear z regeneracją zbroi)

Czy ten dron będzie reperował randomowych graczy, którzy kręcą się obok mnie w dark zonach?(przykładowo gdy czekamy na helikopter?) Kto ma wtedy pierwszeństwo w odnawianiu zbroi, ja czy oni?

Teraz rzucam działko(plus kula do wskrzeszania gdy padnę), by odciągało mobków i kitram się, skupiając na najmocniejszych mobkach aż helikopter zrobi swoje, ale wydaje mi się że nie jest to meta, widziałem innych graczy co biegają po dwóch, to niektórzy mnie pingują, nie wiem do czego te pingi są przydatne¯\_(ツ)_/¯. Chyba reperujący dron/działko i kula wskrzeszająca będą najlepsze do solo w DZ?

Co lepsze na bliższe kontakty, pistolet maszynowy, czy shotgun? Miałem styczność z rough agents, ale jakoś słabo mi idzie, jak pierwszy go zobaczę, to jeszcze mam szansę, ale tak to widzę że mają lepszy setup, mimo że jesteśmy dobierani podobnie. Kilku ubiłem, ale chętnie bym się oprawił, internet mobilny dodaje swoje:((ping). Na graczy na odległość nie ma co snajperek raczej, za szybko strejfują, stabilny karabin(rifle) chyba najlepszy, (assault rifle[karabinki szturmowe] takie sobie, nie potrafię nimi grać, wolę na odległość, albo się zakraść i z kilku metrów masakrować shotgunem/uzi).
Nie wiem co lepsze z bliska, pistolet maszynowy czy shotgun. Pewnie zależy jaki się trafi?
Jak grałem pierwszą postacią sam single, to nie miało znaczenia, bo boty to tłuki, ale gracze się chowają i tu wyłazi moje lenistwo i olewanie mety.

Mam dodatek w Nowym Yorku, nie przeszedłem go do końca pierwszą postacią, bo mi się gra znudziła i musiałem dłuższą przerwę zrobić, jakiś season pass z nowymi brońskami jest? Ciekawy kontent wart pieniędzy?
RabarbarDwurolexowy - #thedivision2 

Gram drugą postacią po dłuższej przerwie, p...

źródło: comment_1605561384c4hOZsY4e9D01DOrU5tc5j.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach