Aktywne Wpisy
dzimmerman +145
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
RobertPupica +256
2.5h trwała moja podroz komunikacja publiczna do rodziców, autem jadę 20min xddd just use komunikacja publiczna broooo taniej a czas prawie ten sam!
No to podszedłem, i wtedy pierwszy raz w życiu spotkałem się z reakcją, którą zapamiętam do końca życia. Trailer się prawie skończył i koleś przy kompie odwrócił się, spojrzał na mnie i rzucił tekstem "a Ty tu czego?". Nie zdążyłem powiedzieć nawet jednego słowa i zaraz ktoś inny rzucił "chyba się zgubił hehehe", a potem już były głupie śmichy całej grupy i wzrok reszty klasy na mnie. Nie znałem kolesia, on mnie też nie, a zostałem potraktowany w taki sposób. Być może dlatego teraz nie potrafię poznawać innych osób, nawet w internecie, bo wydaje mi się, że zaraz ktoś napisze albo powie mi to samo. Nie muszę chyba mówić, że po tym długi czas zastanawiałem się co jest ze mną nie tak. Ehh (╥﹏╥)
#samotnosc #przegryw #depresja
@Onii-chan-san_Senpai: ehh, trzeba było go klasycznym 'gówna psiego' zripostowac albo inną twoją starą
Komentarz usunięty przez autora
@Onii-chan-san_Senpai: "no #!$%@? chyba nie po to by stepować głąbie" XD
Miałem podobnie na początku 5 klasy podstawówki jak się przepisałem do innej klasy. Klasowy samiec alfa mnie od razu zaatakował bo byłem łatwym celem... A dwa dni później był wf a że byłem wtedy wybitnie dobry w nożną to chłopaki mnie już wszyscy lubili i było fajnie. Samiec alfa
A poważnie, to trzeba było powiedzieć, że #!$%@? mu do tego i rozładować atmosferę. Trudne częstow cholerę, ale trochę ćwiczeń i będzie git.
Wystarczy takim frajera raz pokazać że się ma mocna psyche