Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +819
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#upc #swiatlowod #zalesie
Komentarz usunięty przez moderatora
PS wyłącz na swoim koncie na ich stronie udostępnianie UPC free, pobierz InSSIDer i sprawdz które kanały w Twojej okolicy są najbardziej oblegane i wejdź na stronkę swojego routera. Jeśli Twoja karta to obsługuje(5g), to włącz na stronie 2.4 ghz i 5ghz + wybierz kanały które w InSSIDerze nie są oblegane, będzie pełna moc;)
Jak coś, to pisz. Aha, jeśli masz kabel, to sprawdź prędkość na kablu, tylko się nie zdziw, u mnie pokazuje 80mb, ale dopiero później doczytałem, że słabsze kable mają tylko taką przepustowość:D
Na dole są podane kanały dla 2.4 i 5 + zaznaczone którego kanału dana sieć używa. Jo?
Chodzi o to, żeby wybrać sobie ten wolny kanał, najlepiej na 5g, bo tego mało kto używa.
U mnie te opcje wyglądają tak i jest ok. Na 2.4 wybrałem nieużywany przez innych kanał 11, a na 5g automatyczne wybieranie.
Jeszcze grzebałem w ustawieniach swojej karty sieciowej i zaznaczyłem preferowaną sieć 5GHz.
@Radek41: W sensie jak 95%? Z tego co wiem UPC dostarcza swój net w FTTB, czyli światło jest do skrzynki w bloku a koncentrykiem tylko do lokali.
poza tym jaką przepustowość ma to światło dla całego bloku na 100 mieszkań?
to jest atrapa światłowodu, prawdziwy światłowód to FTTH i to widać też w opóźnieniach, średnio 6ms niższych, a różnicę do wp.pl mam 3ms