Aktywne Wpisy
Rad-X +73
Jakie są wasze wspomnienia z lekarskiej komisji wojskowej?
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
KolorowychSnow +168
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
Kurde, jak łatwo można zostać zblackpillowanym nawet jak się nie utrzymuje żadnych kontaktów z kobietami.
Byłem w żabce, na kasie młoda różowa. Przede mną chad wysoki, ciemne brwii, gęsty pędzel itd różowa za kasą miła, widać że uśmiechnięta po błysku w oku i jak kupował papierosy to mu podała je wprost do ręki. Ja podszedłem to nawet się nie odezwała, pogarda w oczach.
Poczułem się jak gorszy gatunek, jak śmieć, znowu, nic nikomu nie robię, nie krzywdzę a jestem traktowany jak gówno, podczłowiek.
@01ab: powinieneś ją przeprosić na kolanach że w ogóle zajmujesz jej czas i chcesz coś kupić, powinny być specjalne godziny kiedy beciaki mogą kupowac
@Pawel993: czyli to dla beciaków wstawiają kasy samoobsługowe, by pracownicom na kasach oszczędzić traumy obcowania z niskimi zakolakami.
@01ab: coś w tym stylu, najlepiej jeszcze doliczać automatycznie 10% napiwku dla kasjerki, żeby mogła się wyszaleć wieczorem a klubie z koleżankami
- byś uznał, że grzmocil ja 3 min wczesnej Chad i dlatego się cieszy
- szuka beciaka i chcę Cię wypompować do zera
- nawet byś tego uśmiechu nie zauważył bo by Tobie nie pasował pod tezę