@Kuzyn_Johnego: jak ktoś jest cuckiem dla którego najważniejsza jest tzipa i to co ktoś o nim powie/myśli to możliwe.
@UberSoldat: byłeś kiedyś na siłowni? Bo ja mając dużą wkrętkę w ten temat mam głównie jebitna satysfakcję z każdego treningu kiedy czuje pompe w mięśniach i np wycisne więcej - świat dla mnie może nie istnieć wtedy, łącznie z ludźmi ¯\_(ツ)_/¯.
no to gratuluje, niestety nie znajduję się w gronie genetycznych świrów jak arnold które dochodzą gdy wyciskają na ławce
@UberSoldat: czlowieku tu nie chodzi o dochodzenie tylko o to ze to po prostu LUBISZ. Sprawia to przyjemnosc ta pompa po treningu, swiadomosc ze pobiles rekord zyciowy nawet o 2 kg, to po 20 takich rekordach podnosisz o 40 kg wiecej, kazdy cm wiecej w bicepsie/klacie/udzie i mniej w pasie, gdy
lepszy wyrzeźbiony karakan niż tłusty/fat slim karakan. Zawsze. Trzeba grać tymi kartami które się dostalo. życie jest tylko jedno
@sralpies: swiete slowa, oni sie porownuja ze sterydziarzami co kluja dupe od 10 lat i stwierdzaja "eee nie warto i tak taki nie bede" a tu chodzi o to by byc lepszym niz ja sam sprzed miesiaca, nie kazdy musi byc kulturysta
@Kuzyn_Johnego: Kiedyś myślałem by nadupcać na siłowni ale by dojśc do fajnego ciała które by się laską podobało to są lata wyrzeczeń i ścisłej diety i treningów. #!$%@?ć, lepiej wyglądać czyli nie żreć jak świnia i się regularnie ruszać niż cisnąc codziennie po parę H i np nie jść pizzy co 2 tygodnie.
@Kuzyn_Johnego A ja tam będę chodził na siłkę i #!$%@?ł wzrostaków zajmując im maszyny i #!$%@?ł sztangi i ciężary, hihi i co mi zrobicie? Jeszcze uciekając zrobię fikołka. Potem zagadam do największych dup na siłowni, żeby czuły się obrzydzone i poirytowane i żeby obniżyć ich pewność siebie, że nawet taki karakan manlet do nich podbija. Jak jest się manletem, to trzeba upewnić się, że #!$%@?ło się dzień przynajmniej kilku normikom wzrostakom
@kamyczeq: akurat o sportach sylwetkowych to oni za dużo pojęcia nie mają, zawodnicy z najlepszym genem do sylwetki rzadko kiedy przekraczają to magiczne 180, a nierzadko nawet ledwo 175
@TestoDepot: Coś w tym jest. Jeremy Potvin ma nadludzki shoulder to waist ratio. Niestety jego wzrost 168 cm, go zabija na miejscu. Co ciekawe ma różową.
#blackpill #przegryw #stulejacontent #wzrost
@UberSoldat: byłeś kiedyś na siłowni? Bo ja mając dużą wkrętkę w ten temat mam głównie jebitna satysfakcję z każdego treningu kiedy czuje pompe w mięśniach i np wycisne więcej - świat dla mnie może nie istnieć wtedy, łącznie z ludźmi ¯\_(ツ)_/¯.
@UberSoldat: czlowieku tu nie chodzi o dochodzenie tylko o to ze to po prostu LUBISZ. Sprawia to przyjemnosc ta pompa po treningu, swiadomosc ze pobiles rekord zyciowy nawet o 2 kg, to po 20 takich rekordach podnosisz o 40 kg wiecej, kazdy cm wiecej w bicepsie/klacie/udzie i mniej w pasie, gdy
@sralpies: swiete slowa, oni sie porownuja ze sterydziarzami co kluja dupe od 10 lat i stwierdzaja "eee nie warto i tak taki nie bede" a tu chodzi o to by byc lepszym niz ja sam sprzed miesiaca, nie kazdy musi byc kulturysta
<ktoś coś robi ze sobą
<nie może, bo według wykopka śmiesznie wygląda
xD
Zielonka #!$%@?, bo twój nick się zbyt rzuca w oczy i nie chcemy tu takich spierdoxów
Trzeba znac swoje miejsce w szeregu i jesli jestes genetycznym gownem to masz wygladac jak genetyczne gowno.
Komentarz usunięty przez moderatora