Niezmiernie mi miło, że tylko jedna osoba postanowiła opluć przedwczoraj Marcina Bachledę. Wasz szacunek wiele dla mnie znaczy i motywuje mnie do dalszej pracy. A w pracy... Nie zatrzymujemy się i testujemy dalej opinię wykopowiczów. W dzisiejszym odcinku #rankingpopularnosci mamy wspaniały materiał do opluwania, a mianowicie... KLAUDIA JACHIRA Plujesz=plusujesz
Dotychczasowy ranking: MARTA LEMPART NADZIEJA POLEK I POLAKÓW - 5910 splunięć, 4482 podwójne Vateusz Morawiecki - 4720 splunięcia, 3711 podwójnych Robert Bąkiewicz - 4599 + 3443 Antoni Macierewicz - 3908+3020 Jacek Sasin - 2287 + 1885 Jacek Kurski - 382 + 259 Kaja Godek - 213 + 168 Jarosław Kaczyński - 207 + 133 Roman Giertych - 30 + 13 Marcin Bachleda - 1 + 1
@MarcinBachleda: to jest łaska z której się śmiałem jak startowała do Sejmu a teraz jak widzę co prawica wyczynia a jaki ona wysoki poziom reprezentuje na ich tle to aż mi żal w jakim ja gównokraju żyje :(
@MarcinBachleda: Może kiedyś faktycznie była głupia i zrażała do siebie tymi dziwnymi filmikami w necie, ale nabrałem do niej do szacunku odkąd jest posłanką i odpowiedzialnie pełni tą funkcję. Bardzo fajnie się wyróżnia na tle innych. Na pewno udziałem w starciach z policją w protestach przedsiębiorców i zbiórką na respiratory w Sejmie ma ode mnie mocnego plusika. Mam nadzieję że jeszcze wiele ciekawych akcji z nią zobaczymy, bo ma duży potencjał
najśmieszniejsze jest to, że jest bardziej wolnościowa niż jakikolwiek inny poseł konfederacji, którzy tak byli określani. XDD
@mojemirabelki: jakie jest jej zdanie w kwestii dostępu do broni? Prywatyzacji ochrony zdrowia? Szkół i uczelni? Przymusu edukacji? Zakazu spożywania i obrotu twardymi narkotykami? Nie wspominając o tym, że JAKAKOLWIEK przymusowa redystrybucja dóbr jest z definicji antywolnościowa.
@MarcinBachleda: moze i poglady wolnosciowe ale nie chce aby mnie reprezentowała. Robi z siebie posmiewisko i #!$%@? dzikie akcje, taki Palikot nowych czasów.
@makamele: nie interesuję się lewicowymi politykami, ale kojarzyłem z wykopu, że beka z niej. Będąc posłanką udowodniła, że jako jedna z nielicznych posłów jest aktywna społecznie, a o to chyba powinno w tym chodzić
@MarcinBachleda: tutaj wysyłam pozdrowienia, żadnego splunięcia nie będzie, Polska potrzebuje więcej takich osób jako przeciwwaga dla starych i śmierdzących leśnych dziadów z łupieżem
@kre-dens: Pewno stąd, że swoim skompromitowanym ryjem doprowadza do przylepienia się do ww. inicjatyw różnorakiego raka, taki damski Kijowski- gdzie nie pójdzie, to ciągnie za sobą swój smród.
KLAUDIA JACHIRA
Plujesz=plusujesz
Dotychczasowy ranking:
MARTA LEMPART NADZIEJA POLEK I POLAKÓW - 5910 splunięć, 4482 podwójne
Vateusz Morawiecki - 4720 splunięcia, 3711 podwójnych
Robert Bąkiewicz - 4599 + 3443
Antoni Macierewicz - 3908+3020
Jacek Sasin - 2287 + 1885
Jacek Kurski - 382 + 259
Kaja Godek - 213 + 168
Jarosław Kaczyński - 207 + 133
Roman Giertych - 30 + 13
Marcin Bachleda - 1 + 1
Spluwaczki w ruch! #polityka
@w2kn2e: To jej wina
Komentarz usunięty przez autora
@mojemirabelki: jakie jest jej zdanie w kwestii dostępu do broni? Prywatyzacji ochrony zdrowia? Szkół i uczelni? Przymusu edukacji? Zakazu spożywania i obrotu twardymi narkotykami?
Nie wspominając o tym, że JAKAKOLWIEK przymusowa redystrybucja dóbr jest z definicji antywolnościowa.
@w2kn2e: oczywiście potrafisz udowodnić tą jej niekompetencję?
@kre-dens: Pewno stąd, że swoim skompromitowanym ryjem doprowadza do przylepienia się do ww. inicjatyw różnorakiego raka, taki damski Kijowski- gdzie nie pójdzie, to ciągnie za sobą swój smród.