Wpis z mikrobloga

@czuczer: @nomorelife: ehh... nie muszę chodzić na marsz żeby bronić flagi. Smutne jest to że jak jesteś za patriotyzmem to z automatu "prawak" a jak przeciw to "lewak". Zaskoczę Was ale można tez być normalnym człowiekiem. Nie zgrywam obrońcy barw, szanuje symbole narodowe swoje i innych i każdy normalny człowiek postępuje tak samo. Pisałem że to wymowne w kontekście całej sytuacji nie tylko flagi ale też napieprzania losowych osób, w
@nomorelife: Chyba dalej nie rozumiesz. To że nie było mnie na marszu nie sprawia że nie mogę wyrazić swojej opinii o zachowaniu władzy. Mogę, co więcej każdy powinien, być może gdyby więcej ludzi dyskutowało o tym co robi władza nie byłoby potrzeby urządzać marszów, protestów czy strajków. Jestem za pokojowym rozwiązywaniem konfliktów a agresja w większości przypadków prowadzi do eskalacji konfliktu.
no to było tam być i je podnosić :)

@czuczer: Ale co to w ogóle za logika xD Rozumiem, że jak jesteś przeciwko wycinaniu puszczy amazońskiej to nie piśniesz o tym słowem, tylko osobiście pojedziesz tam i będziesz blokował wycinkę?