Aktywne Wpisy
MattBoi +3
Założe się, że ci wszyscy geopolityczni magicy tacy jak Wolski, Bartosiak czy jakiś inny samozwańczy strateg kowalski z dupy wyjęty, przed snem, po zjedzeniu kanapeczek przygotowanych przez mamusię, wtuleni w ciepłą podusię wyobrażają się w zimnych, brudnych, ciągle ostrzeliwanych okopach i marzą o byciu nieustraszonymi bohaterami wojennymi.
Jak myślicie, jak Ci chłoptasie w okularkach z podciągniętymi spodniami aż po jaja sprawdziili by się w praktyce a nie w teorii?
I nie mam
Jak myślicie, jak Ci chłoptasie w okularkach z podciągniętymi spodniami aż po jaja sprawdziili by się w praktyce a nie w teorii?
I nie mam
Jimmyy_123 +5
sobota rano a chlop do roboty wstal...
#przegryw
#przegryw
#bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa
@splinter96: W Archipelag GUŁag więźniowie-komuniści piszą do Stalina listy, głęboko wierząc, że nie wie on ich skazaniu. W ich mniemaniu szajka najbliższych współpracowników odcięła wodza od informacji i sama sieje terror. Wierzą, że wysłanie listu (który nie wiadomo jak ma dojść, no bo szajka) uratuje ich istnienie i całe ZSRR bo Stalin po jego przeczytaniu nagle przejrzy na oczy, rozstrzela
Dodatkowo tak zapatrzeni w zbrodniczy system, że swoich kolegów z partii siedzących w łagrze uważają za zdrajców i wrogów. Bo to niemożliwe, żeby system się tak mylił. Pomylił się tylko raz - w jego przypadku.
@van-der-staas: Stalin nie wie, że czerwony terror szaleje ale innych to wsadził słusznie ¯\_(ツ)_/¯
@van-der-staas: Ci na najwyższych stołkach to zawsze jak dzieci we mgle. Nic nie widzieli, nie słyszeli i nie wiedzieli.
XD Byłeś kiedyś w Ameryca? No widzisz, a ja... znam kogoś, kto był.
Co za przygłup :D
Znaczy pedofilia w kościele to takie tam sprawy bieżące, codzienność. Papież się nie zajmuje takimi pierdołami, wiadomo.