Wpis z mikrobloga

Bardzo pozytywne zaskoczenie po wczorajszym zamówieniu Series X w Media Expert, normalnie omijam ten sklep szerokim łukiem bo raz mnie zrobili w konia i zwykle robię zakupy w mediamarkt. Ale tak szybkiej realizacji się nie spodziewałem. Konsola jest dość ciężka i nieźle wykonana oprócz przycisku zasilania który miałem wrażenie że zapadnie się do środka. Pad jest wykonany tandetnie i będzie wymieniony na Elite Series 2. Dostałem egzemplarz pada który jest źle spasowany z ostrymi elementami plastikowych łączeń obudowy. Analogi przesuwają się z wyczuwalnym oporem charakterystycznym do momentu wyrobienia się od zwykłego użytkowania. Słaba precyzja wykonania ale cóż, nie będę z niego korzystał. Series X wymaga połączenia z internetem przy pierwszej konfiguracji (ok 750 MB). Po instalacji wita nas interfejs w 1080p i już na tym moim słabiutkim TV 4K wygląda to zbyt miękko ale ok, przywykłem na OneX i trudno, będę z tym żył. Dostępne jest 800GB przestrzeni dyskowej i właśnie transferuje gry z x1. Pierwsze wrażenie jest ważne i no cóż na razie jest średnio. Zobaczymy co zaraz pokaże Watch Dogs, Dirt5 i Valhalla.
#xbox #xboxseriesx #konsole
PeterPolska - Bardzo pozytywne zaskoczenie po wczorajszym zamówieniu Series X w Media...

źródło: comment_1605015368uzGY8LsLelRJ2vuoovr77z.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
Po instalacji wita nas interfejs w 1080p i już na tym moim słabiutkim TV 4K wygląda to zbyt miękko ale ok

@PeterPolska: U mnie wyskoczyło okienko, że telewizor wspiera jakieś tam funkcje i czy chcę je włączyć. Po włączeniu przeskoczył na 4K.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PeterPolska: 1 Tb to jakaś porażka, mam taki dysk w X1 i już tutaj jest za mały mimo że mam kilka gier na krzyż bo większość na PC. Tym bardziej że nawet gry z płyty trzeba instalować ()
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PeterPolska: nie zmienia to faktu że jak na 2020 to jest zwyczajnie mało a gry wcale nie będą z czasem wychodziły coraz lżejsze.
A te pady się chociaż ładują czy znowu trzeba baterie kupować albo play and charge?
  • Odpowiedz
@PeterPolska: nie zmienia to faktu że jak na 2020 to jest zwyczajnie mało a gry wcale nie będą z czasem wychodziły coraz lżejsze.

A te pady się chociaż ładują czy znowu trzeba baterie kupować albo play and charge?

@Zales360
Pomyśl o fanbojach Sony i ich 600gb ( )
  • Odpowiedz
@PeterPolska ja mam taki stojak - stacje dokującą z amumulatorkami. Klapki od nich nie pasują do tych nowych padów (°°

Ale bez klapki działa też. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz