Aktywne Wpisy

hinol666 +17
#limanowa autentycznie zaczynam się obawiać o swoich bliskich, niby szansa, że chłop wejdzie jakimś cudem do losowego domu i akurat będzie to mój dom jest niska, ale nie zerowa..

Kamenes +13
Ludzie tak łatwo to oceniają, a to przecież jest trudna akcja. Ten morderca jest na swoim terenie, zna każdy zakamarek, bo on tam żył, jest noc i przez to policjanci nie mogą za bardzo strzelać, podobno morderca ma b--ń dalekodystansową - jak przeprowadzić akcję tak, żeby żaden policjant nie został zabity? To trudne, współczuję im tego.
#limanowa #kryminalne
#limanowa #kryminalne

A sam pomysł budowy domu bez garażu to dla mnie żart, większość osób co sobie buduje dom ma samochód i zamiast sobie ułatwić życie, to lepiej rano skrobać szyby, a potem znowu inwestować i budować garaż.
Mitoman chyba
Ci z kanału "Co Dziś Robimy" co mają jego projekt najlepiej i najszybciej się przekonali o braku garażu. Bardzo narzekali na brak garażu i żałowali, że nie wybudowali go od razu. Znalazłem fragment gdzie o tym mówi ->
https://www.youtube.com/watch?v=wemc6bcwHmg
@Ekspert_Kurnia:
Do się, u mnie mieszkanie średnio po 7kzł m2, na obrzeżach Lublina.
Czyli dla 3-4 osób potrzeba mieszkanie ok 70m2, co daje nam prawie 500kzł za samo mieszanie + wykończenie wedle fantazji - tak da się za tyle ogarnąć chałupę kilka km od granic miasta, licząc 150kzł działka + 350kzł SSZ
Pytanie tylko, czy to tanio ( ͡
@Krakem: Niekoniecznie, bywają zapisy w MPZP, że garaż może być tylko budynkiem wolnostojącym, poza tym nie każdemu wystarcza mały garaż na 2 samochody, a większych w bryle budynku się nie robi.
Garaż można doprojektować na etapie adaptacji i Łukasz budował swój projekt z
Jasne, na etapie adaptacji to ty mozesz sobie doprojektowac dwie baszty i stanowiska strzelnicze na dachu ale potem nie zrobisz chyba poradnika
Komentarz usunięty przez autora
poradnik garażu to jedno wielkie xD