Aktywne Wpisy
malkuth +556
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Szteker +9
#ukraina Ma ktoś informacje jak długo może jeszcze trwać wojna na Ukrainie? Słyszałem, że jak Putin wygra, to od razu na Polskę przez Białoruś chce ruszyć póki sprzętu nie mamy, bo cały wysłaliśmy na Ukrainę, więc pytam, bo wolałbym się przygotować na to mentalnie. I głupich odpowiedzi w stylu Rosja nas nie zaatakuje, bo jesteśmy w NATO proszę nie pisać, bo wiadomo jak ta pomoc będzie wyglądać. Wyślą trochę sprzętu, żołnierzy i
Zachód był dojść słabo obsadzony, przedwojenny mistrz świata bez formy zupełnie.
My za to mieliśmy całkiem mocny akcent - Szmul Reszewski i Mieczysław (Mojsze) Najdorf, pierwszy zajął drugie dzielone (0:2 z Bronsteinem) a drugi z wynikiem +1 zajął siódme. Ale to właśnie książka Najdorfa z tego turnieju znajduje się w kanonie najlepszych książek szachowych, oj się działo!