Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

To mnie natchnęło, żeby zapytać o jakieś pozycje, już sprawdzone, które rzeczywiście pomogły Wam lepiej funkcjonować w pracy, szkole. Jest coś na rynku wartego przeczytania? Bez kołczowych naleciałości albo z ograniczeniem ich do minimum na rzeczy informacji naukowych, coś z praktycznymi radami?
Czy w ogóle warto sięgać po takie książki? Na wykopie jest pewnie masa ludzi, którzy świetnie radzą sobie na uczelni i w pracy. ( ͡º ͜ʖ͡º) Pytanie do Was - działaliście na czuja, napędzani ciekawością, chęcią zdobywania wiedzy, inną, wewnętrzną pobudką czy mieliście w arsenale jakąś książkową myśl, poradę, metodę i to jej zawdzięczacie swoje sukcesy?
#ksiazki #motywacja #rozwojosobisty
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@lysowsky Nie rozumiem jedynie tych 7 zasad, mi to w ogóle nie podszedła ale prawda że nie przeczytałem całej