Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +242
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz

zielonykszak +113

TL:DR Piszę żeby nie zapomnieć
Wpadł do mnie kolega z pracy.Popiliśmy ,pograliśmy kolega stwierdza że jedziemy do niego na chate.Ja z chorzowa on z rudy śląskiej.No spoko,przyjezdza jegio laska zawozi nas.Kolega stwierdza że w sumie idziemy po palenie.Iidziemy po palenie ,kupujemy gadamy, ,jaramy to razem z kolesiem od którego kupiliśmy.Koleś idzie ja z kolega ide do niego po palenie ,kupujemy palimy raze z tym typem. Potem idziemy na chate do kumpla,Kolega sie zaczyna zle czuc i prosi zebym pojechla do domu.Wychodze od ziomka mam ubera zamowic ale stwierdze ze zaoszczedze i ide pieszo;.Wychodze na dtsie.Gps pokazuje zeby isc na ukok na inna ulice bedzie krocej.Przechodze tak pare razy , GPS pada pokazuje mi 10km więcej , gubie sie , nie wiem gdze jestem,Odpalam google maps nie ma zasiegu , patrze na baterie 15% .Nie wiem co mam zrobic jestem zalamany.Nagle wchodze na ubera zamawiam,znajduje mnbie, kerowca mowi ze myslal ze to blad ze to niemozliwe ze by to bylo tutaj, gadamy ja szczesliwy , uratowany.Siedze teraz w domu i pisze na wykopie i przezylem a miałem umrzec .To nieozliwe.Ps to nie troll
#usa #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #protest #wybory #bekazpisu #koronawirus #zello #neuropa #aborcja #boks
źródło: comment_1604787382FySKuu35CWDwYs5v1zvveq.jpg
Pobierzźródło: comment_1604787468dJ1TIfaK7UtOQJu7i9d0CH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1604787638aLe9zrYVkaxKAyg9gdzRSX.jpg
Pobierz