Wpis z mikrobloga

Bawi mnie ten mem. Każdy prawak w necie ma chyba jakiś obowiązek go rozsiewać xD a powstał na bazie fake newsa jakiegoś typa, który później się zreflektował i usunął go. Trump to zresztą „podał dalej” na swoim profilu, co świadczy o tym, że chyba nie bardzo ma pomysły, jak te wybory mogły być sfałszowane, o czym ciągle p------i. W każdym razie tweet usunięty, fake news zdementowany, ale temat żyje własnym życiem i prawaki mają pożywkę i się czują okradzeni xD
#usa #wybory
r.....6 - Bawi mnie ten mem. Każdy prawak w necie ma chyba jakiś obowiązek go rozsiew...

źródło: comment_1604729946swrwPCUSwyKniNpKq4fT3w.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

fake news zdementowany, ale temat żyje własnym życiem

@rorf46: No. Tak mi się skojarzyło, jak się jakaś chora psychicznie lesbijka próbowała "rzucić" pod koła tramwaju, żeby później móc głosić, że w Polsce się prześladuje homoseksualistów i rzuca ich pod jadące tramwaje. Jak wrocławskie MPK zdementowało w ogóle wystąpienie takiej sytuacji, to wszystkie wyborcze, onety i tak dalej już zdążyły to podać dalej.

To się dzieje niezależnie od reprezentowanej strony politycznej
  • Odpowiedz
@rorf46: pogódź się z tym że te wybory przez poważne osoby nie będą uznane, wynik zaakceptują tylko szurowiny pokroju sikorskiego czy tęczaków na wykopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz