Jak zablokować na jednym koncie YouTube. Syn się uczy i ogląda równocześnie co mi się nie podoba. Wszedłem na konto w Windowsach syna skorzyststalem z tego tutka i nadal działa (╥﹏╥)
@Sl_w_k_1: Nie wiem ile młody ma lat. Jak ogarnie, że ma blokday rodzicielskie to po pierwsze będzie próbował to ominać, a po drugie spadnie zaufanie do rodziców.
@Sl_w_k_1: jeśli ma złe oceny to z nim porozmawiaj, że najpierw się uczy później ogląda, jak ma oceny dobre to niech robi co chce, widocznie taki sposób nauki mu służy ;)
@Sl_w_k_1: dzieje się tak, bo plik hosts blokuje adresy na podstawie właśnie adresu i dla niego np. www.youtube.com to zupełnie inna strona niż youtube.com albo m.youtube.com więc musiał byś tam wpisać wszystkie możliwe kombinacje adresów od jakich zaczynają się filmy youtube umieszczane nie tylko w portalu głównym ale np. jako embedded video na innych portalach
Niestety Linette już bez szans. Za dużo błędów w siatę i za dużo jej dała dominacji w tym meczu. No szkoda. Mimo to szacun za dotarcie do półfinału. #tenis
Syn się uczy i ogląda równocześnie co mi się nie podoba.
Wszedłem na konto w Windowsach syna skorzyststalem z tego tutka i nadal działa (╥﹏╥)
https://www.centrumxp.pl/Publikacja/Jak-zablokowac-strony-internetowe
#windows10 #pytanie
Potem może grać.