Aktywne Wpisy
majkkali +31
winsxspl +9
2020-2024 to popieprzone czasy na świecie.
COVID, wojna na Ukrainie, wojna w Palestynie, zamieszki w Iranie przez kobiety bez hijabu, odbicie władzy przez Talibów w Afganistanie, zamachy stanu w Afryce, fala uchodźców w Europie, zamachy w cywilizowanych krajach - na prezydenta Trumpa czy premiera Fico, śmierć Królowej Elżbiety... o czym jeszcze zapomniałem? Coś jeszcze wam przychodzi do głowy?
#wydarzenia #historia #usa
COVID, wojna na Ukrainie, wojna w Palestynie, zamieszki w Iranie przez kobiety bez hijabu, odbicie władzy przez Talibów w Afganistanie, zamachy stanu w Afryce, fala uchodźców w Europie, zamachy w cywilizowanych krajach - na prezydenta Trumpa czy premiera Fico, śmierć Królowej Elżbiety... o czym jeszcze zapomniałem? Coś jeszcze wam przychodzi do głowy?
#wydarzenia #historia #usa
Do wygrania reportaż byłej analityczki CIA i znawczyni problematyki polityki międzynarodowej, która opisuje nieznane fakty z życia przywódcy Korei Północnej. Kim jest tajemniczy dyktator, który tak bardzo lubi znikać? Jakie sekrety skrywa jeden z najbardziej brutalnych reżimów świata? Gdzie znajduje się słynna broń atomowa i kiedy może zostać użyta?
(zwycięzcy mogą wybrać książkę papierową lub ebooka)
Wystarczy, że:
1. Zostawicie plusa
2. My w poniedziałek wybierzemy TRZECH zwycięzców.
#konkurs #ksiazki #ebook
Po przeczytaniu "Chiny5.0..." zastanawia mnie co będzie dalej pchane w swiat
- uczył się w Szwajcarii
- lubi koszykówkę, ogląda NBA
- jego ojciec nie akceptował jego wybranki
które są znane od.... 2013? ( ͡° ͜ʖ ͡°)