Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +11
Wczoraj zwolniłem trzecią sprzątaczke w ciągu roku i jestem lekko załamany jak wygląda ta branża. Pierwsza kradła mi a-----l z barku i kase z portfela gdy zostawiłem go specjalnie na widoku. Nagrałem ją ukrytą kamerą i zwolniłem. Druga miała coś ostro nie tak z banią, bo potrafiła głośno komentować sytuacje zastaną w pomieszczeniu np. Wchodziła do kuchni i mówiła „ja p------e, ale syf” żadnego wielkiego syfu nie było, normalna kuchnia do ogarniecia

jest 6 rano w niedziele, dlaczego nie śpicie?

Ale to była kiepska gra. Nie dziwie się że tylko 24.2% ludzi ukończyło grę według danych ze steam.
Co za nudy. Symulator jeżdżenia po mieście. Miasto na ultra przepiękne, ale co z tego skoro nie ma co tam robić. Nawet zrezygnowano z głosu w GPS co skutkowało, że zamiast miasta oglądałem kompas.
Protagonistów nie da się lubić. Zarówno oni jak i scenariusz naiwni. Niby gra nie jest dla dzieci, ale nie oszukujmy się. Całe to murzyńskie gibanie, idiotyczne gierki, joga, fryzury, tatuaże trafią tylko do dzieciaków o wypatrzonej wizji bycia gangsterem.
Grę męczyłem okrutnie po max 1 misji w dzień licząc że może się coś rozkręci. Cały czas tylko jazda po mieści, postrzelaj, znowu jedz, oglądaj cutscenke i tak w kółko. W zasadzie to oglądając same cutscenki można by uznać że to średniawy film a nie gre. O zakończeniu nawet nie ma co mówić.
źródło: comment_16044027940B2St1bnFAccp9yA0KVROS.jpg
Pobierz