Wpis z mikrobloga

Vtuberski spam ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
Jeszcze tak nawiązując do ostatniego wpisu z artem na którym była ukryta wiadomość atakująca Coco. Autor tego arta również się chwalił używaniem bota do spamowania na czacie u Coco. Dodatkowo okazało się że artysta jednak mieszka w Japonii, a nie w chinach. Został wystalkowany i druga strona barykady, czyt. mocni fanatycy hololiverek, zaczęli ataki na niego i to dosłownie bo zaczął dostawać telefoniczne groźby oraz ludzie rzucali kamieniami w jego okna. Dodatkowo prawdopodobnie Cover wytoczy mu sprawę. Tak więc może nie jestem zbyt dojrzały, ale zasada oko za oko, ząb za ząb się sprawdza i bardzo dobrze ()
Aqua tak jak wcześniej wspomniałem używała jego artów u siebie, w tym jako ending screena, ale przy ostatnim streamie go zmieniła, przypadek? Nie sądzę () Jestem ciekaw jak chińczyki na to zareaguja, czy dalej będą brnąć że to Cover na niej wymusza stanie po stronie Coco i będą próbować ją "wyrwać" z ich rąk, czy może jednak ogarną że Aqua nie jest po ich stronie xD To aż niewiarygodne że to wszystko było spowodowane jedynie wypowiedzeniem słowa Tajwan ||
#randomanimeshit #anime #virtualyoutuber #hololive #kiryuucoco
Pobierz Hajak - Vtuberski spam ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jeszcze tak nawiązując do ostatniego wpi...
źródło: comment_1604352002Gy9f7iBvfTIWgtyj2nBtX4.jpg
  • 3