Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +71
Hej,
dawno mnie nie było. Ale się zdenerwowałam i wracam.
Co u mnie? Studia, praca i zdrowie psychiczne.
Tak, wiem powinnam wypi@#$ć, bo jestem ulańcem, szonem, zerem, tępa pi@!ą. Ale jestem też człowiekiem, który sobie dodaje i nikomu nie szkodzi.
Przez miesiące, które mnie nie było nauczyłam się akceptować siebie, swoją chorobę, doły i porażki.
Chciałabym zapytać co u Was?
dawno mnie nie było. Ale się zdenerwowałam i wracam.
Co u mnie? Studia, praca i zdrowie psychiczne.
Tak, wiem powinnam wypi@#$ć, bo jestem ulańcem, szonem, zerem, tępa pi@!ą. Ale jestem też człowiekiem, który sobie dodaje i nikomu nie szkodzi.
Przez miesiące, które mnie nie było nauczyłam się akceptować siebie, swoją chorobę, doły i porażki.
Chciałabym zapytać co u Was?
Jaki był wrzesień?
- Dobry. 35.0% (358)
- Paskudny. 18.9% (194)
- Taki jak cały rok. 46.1% (472)

Jeszcze tak nawiązując do ostatniego wpisu z artem na którym była ukryta wiadomość atakująca Coco. Autor tego arta również się chwalił używaniem bota do spamowania na czacie u Coco. Dodatkowo okazało się że artysta jednak mieszka w Japonii, a nie w chinach. Został wystalkowany i druga strona barykady, czyt. mocni fanatycy hololiverek, zaczęli ataki na niego i to dosłownie bo zaczął dostawać telefoniczne groźby oraz ludzie rzucali kamieniami w jego okna. Dodatkowo prawdopodobnie Cover wytoczy mu sprawę. Tak więc może nie jestem zbyt dojrzały, ale zasada oko za oko, ząb za ząb się sprawdza i bardzo dobrze 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Aqua tak jak wcześniej wspomniałem używała jego artów u siebie, w tym jako ending screena, ale przy ostatnim streamie go zmieniła, przypadek? Nie sądzę 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ Jestem ciekaw jak chińczyki na to zareaguja, czy dalej będą brnąć że to Cover na niej wymusza stanie po stronie Coco i będą próbować ją "wyrwać" z ich rąk, czy może jednak ogarną że Aqua nie jest po ich stronie xD To aż niewiarygodne że to wszystko było spowodowane jedynie wypowiedzeniem słowa Tajwan |૦ઁ෴૦ઁ|
#randomanimeshit #anime #virtualyoutuber #hololive #kiryuucoco
Kurka kiedy zaczynałem z vtuberkami (streamy i nieliczne wtedy klipy z FBK z angielskimi napisami) to jednym z powodów przejścia na tą stronę YT była ucieczką od dram etc.
Tylko jedne zdanie nasuwa się na usta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aqua dobra dziewczynka. Oby tylko jej nie wzięli na cel, bo coś mi się wydaje, że sobie może z tym nie poradzić :(