Wpis z mikrobloga

Siema, mam problem z wyborem tematu pracy licencjackiej z informatyki.

Myślicie że jakiś temat o kryptowalutach by przeszedł? Czy to bardziej temat ekonomiczny?

Albo polecacie jakąś stronę z przykładowymi tematami prac? Bo mam kompletną pustkę.

#studbaza #informatyka #licencjat #studia
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Hmura: na licencjat to coś teoretycznego czy praktycznego? U nas promotorzy rzucali listę tematów do wyboru, chyba że się dogadałeś i miałeś swój pomysł to mogłeś pisać o czym chcesz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hmura: Zależy od której strony byś do tego podszedł. Sama technologia bazuje na kryptografii, myślę że lipy by nie było gdybyś to się tym zajął. Raczej nie podchodziłbym do tego problemu jak pod kątem waluty (bo to bardziej zagadnienie ekonomiczne), a po prostu jako technologiczny fenomen.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@krolik1337 raczej teoretycznego na licencjat. Nam promotor nie dał żadnych tematów, tylko powiedział żebyśmy sobie wybrali "co chcemy". Co dla mnie jest dodatkowym utrudnieniem jako niezdecydowanego człowieka XD
  • Odpowiedz
@Hmura: Napisanie pracy z takiej tematyki będzie bardzo trudne, niestety licencjat to syf... ja też na początku wybrałem bardzo ambitny temat, podczas pisania i rozmów z innymi dałem sobie spokój i zrobiłem to co wszyscy, czyli wybrałem temat prosty "praca odtwórcza". Najlepiej pogadaj z promotorem o tym co Cię interesuje i on Ci pomoże dostosować temat. Na magisterce lub dalej wybierzesz sobie cos ambitnego, ale licencjat w tym kraju... (generalnie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hmura:

Albo polecacie jakąś stronę z przykładowymi tematami prac? Bo mam kompletną pustkę.

pracedyplomowe.edu.pl

Na tej stronie powinieneś znaleźć przykładowe tematy do pracy licencjackiej.
  • Odpowiedz