No i co z tego ze wypowiadam się o sprawach o, których nie mam zielonego pojęcia? Niby czemy finansowanie kondomów jest złe? Przecież rząd robi to z własnych pieniędzy, nie? A w dupie mam jakąś ekonomie, co to za faszystowska ideologia? DOBRA #!$%@? ZAKMNIJ RYJ INCELU I PRZESTAŃ MNIE GWŁACIĆ, NIE DZIWIE SIE ZE ŻADNA CIE NIE CHCIAŁA PRAWICZKU #!$%@? ZARAZ CI MOJE BECIAKI NAJEBIĄ I PÓJDE Z TYM WSZYSTKIM DO WYBORCZEJ TY #!$%@? PEDALE OD KACZORA I BOSAKA!!!!!!!!!!!!!!!! KWIIIIIIIIIIIIIIIII REEEEEEEEEEEEEEEEEEE GWAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT MOLESTOWANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! #przegryw
@MilionoweMultikonto: Tak lepiej siedzieć cicho i popierać coś co jest głupie, Poza tym ocb z tym incelizem czy jakaś w miarę normalna laska serio się tak zesrałaby gdybyś powiedział, że:
nie popierasz gum za friko aborcja do 3 msc to przegięcie
Mogę się wręcz założyć, że typa prędzej straci do ciebie szacunek jeśli okaże się, że ukrywałeś swoje poglądy by zaruchać xddd
@MilionoweMultikonto: nikt nie powiedział że muszą to po pierwsze a po drugie wystarczy znać podstawy ekonomii, czyli to, że pieniądze nie rosną na drzewach - większość tego nie wie
Faceci, jak podoba wam sie ta kobieta ? Kobiety, co myslicie o jej stylu ? Te brwi,rzęsy,usta, makijaż, opaleniznę, piersy, ubor itd. Ocencie jej wyglad
Niby czemy finansowanie kondomów jest złe?
Przecież rząd robi to z własnych pieniędzy, nie?
A w dupie mam jakąś ekonomie, co to za faszystowska ideologia?
DOBRA #!$%@? ZAKMNIJ RYJ INCELU I PRZESTAŃ MNIE GWŁACIĆ, NIE DZIWIE SIE ZE ŻADNA CIE NIE CHCIAŁA PRAWICZKU #!$%@? ZARAZ CI MOJE BECIAKI NAJEBIĄ I PÓJDE Z TYM WSZYSTKIM DO WYBORCZEJ TY #!$%@? PEDALE OD KACZORA I BOSAKA!!!!!!!!!!!!!!!!
KWIIIIIIIIIIIIIIIII REEEEEEEEEEEEEEEEEEE GWAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT MOLESTOWANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
#przegryw
Poza tym ocb z tym incelizem czy jakaś w miarę normalna laska serio się tak zesrałaby gdybyś powiedział, że:
nie popierasz gum za friko
aborcja do 3 msc to przegięcie
Mogę się wręcz założyć, że typa prędzej straci do ciebie szacunek jeśli okaże się, że ukrywałeś swoje poglądy by zaruchać xddd
a po drugie wystarczy znać podstawy ekonomii, czyli to, że pieniądze nie rosną na drzewach - większość tego nie wie
@ZielonyMazak: wystarczy nie płacić podatków żeby rząd nie marnował pieniędzy ludzi którzy sami lepiej wiedzą jak wydawać swoje pieniądze
(✌ ゚ ∀ ゚)☞