Aktywne Wpisy

Teuvo +64
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz

Bo wiecie, głupio by było, gdyby Lu zrobił/zrobiła (sorry, nie wiem jaki ma zaimek, naprawdę) z siebie przerażoną ofiarę prawicowego terroryzmu, opisał/opisała swoją traumę, Stop Bzdurom zebrało 200 tysięcy, a potem by się okazało, że to wszystko nieprawda.
#stopbzdurom #bekazlewactwa #lgbt #neuropa
źródło: comment_1604137203Nm5yx0JDDky5ZSAe4QgAf8.jpg
Pobierzźródło: comment_1604151451hR8ECv4KqkuPsf2RzL0PAC.jpg
Pobierz@MarcinBachleda: proszę mnie też wołać( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do zbiórki, cóż jak się nic nie unie robić, a życie kosztuje, to trzeba sobie jakoś radzić.
Masz dwie ręce i "niebinarną macicę", to kombinuj! Frajerów pod dostatek.
Margot i jego harem wydał oświadczenie.
TL;DR
Tramwaje nie zawiniły, na bolizję nie zgłaszają bo LPG+ jest systemowo szkalowane xD
https://queer.pl/news/204998/oswiadczenie-stop-bzdurom-ws-usilowania-morderstwa-na-aktywiscie-lu
@MarcinBachleda: Złota robota.