Aktywne Wpisy
KwiatGromu +104
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
mirko_anonim +47
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
Bo wiecie, głupio by było, gdyby Lu zrobił/zrobiła (sorry, nie wiem jaki ma zaimek, naprawdę) z siebie przerażoną ofiarę prawicowego terroryzmu, opisał/opisała swoją traumę, Stop Bzdurom zebrało 200 tysięcy, a potem by się okazało, że to wszystko nieprawda.
#stopbzdurom #bekazlewactwa #lgbt #neuropa
@MarcinBachleda: proszę mnie też wołać( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do zbiórki, cóż jak się nic nie unie robić, a życie kosztuje, to trzeba sobie jakoś radzić.
Masz dwie ręce i "niebinarną macicę", to kombinuj! Frajerów pod dostatek.
Margot i jego harem wydał oświadczenie.
TL;DR
Tramwaje nie zawiniły, na bolizję nie zgłaszają bo LPG+ jest systemowo szkalowane xD
https://queer.pl/news/204998/oswiadczenie-stop-bzdurom-ws-usilowania-morderstwa-na-aktywiscie-lu
@MarcinBachleda: Złota robota.