Wpis z mikrobloga

Ogólnie to jestem bardziej team Kamil niż team Madzia ale nie wiem czy przypadkiem Gjacz nie zaspoilerowal, ze odpadnie przed końcem. Po dzisiejszym odcinku dodał posta na instagramie gdzie przedstawia Ivana jako przyjaciela i wrzucił foto z wejścia na jakiś wulkan na Bali. W opisie fotki było coś w stylu „przyjaciel to osoba, która obudzona o 2 w nocy pójdzie z Tobą na wulkan”. I teraz trochę faktów:

Któryś z uczestników przyznał na insta, że wszyscy uczestnicy wracali po programie jednym samolotem.

Wyglada wiec na to, ze kto „odpadał” nie wracał do Polski tylko być może był gdzieś lokowany w jakimś hotelu na Bali żeby w razie czego być wezwanym z powrotem do ekipowego domu przez scenarzystów (jak Magda czy Łukasz).

Miałoby to sens, bo na tym streamie, który pokazuje wszystkie rozmowy nie emitowane była nawet scena jak w singlowce Łukasz się stroi i Kamil go pyta czy wziął jakieś nowe ciuszki a ten odpowiada, ze nie. No #!$%@? XD Tak na logikę, jakbym był na takim wyjezdzie to na pewno byłaby rzecz której bym zapomniał z Polski i potem podczas drugiego przyjazdu pewnie bym ją już wziął ze sobą. Ewentualnie nie tyle zapomniał, co po prostu lepiej bym się przygotował na różne sytuacje. Magda tak samo, po powrocie ma ze sobą wszystko to samo, co przed wysiadką z programu.

Po drugie. Wszyscy uczestnicy wracali z Bali na szybko gdy już zaczynała dawać o sobie pandemia. Nie wiem czy była to akcja „Lot do domu” ale tez ktoś tutaj na tagu pisał, że wracali w pospiechu żeby nie zamknęli im granic.

Zatem po zakończonym programie Kamil i Ivan nie mieliby czasu na jakieś zwiedzanie wulkanów. W trakcie programu to było niemożliwe.

Wiec prawdopodobna jest opcja, ze Kamil odpadł przed finałem i mając kilka/kilkanaście dni wolnego skoczyli sobie z Ivanem na wycieczkę w oczekiwaniu na koniec nagrań.

#hotelparadise
  • 7
@AST0N: No w sumie jest to realne. Chociaż ta 2 w nocy bardzo pasuje mi do takiej sytuacji jak wyprawa na szybko bo tego samego dnia mają mieć wylot. Jednak może to też oznaczać że Kamil odpadł najpóźniej w top3 przed finałem i rzeczywiście mógł mieć wolny dzień razem z Ivanem na takie wspólne wyjście.
@AST0N dla Kamila nie ma juz pary, chyba że wejdzie ktoś nowy, ale sam mówił, że bez Julii oprócz wykopania Magdy i Roberta nie ma co tu robić i teraz to jest tylko troll
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@AST0N: oni wracali już z akcją lotdodomu. I czekali chyba trochę na ogłoszenie tego lotu całą ekipą produkcyjna, bo El Dursi strasznie wtedy się użalała, że nic z Bali nie leci. Więc dlatego jednym samolotem. No generalnie większość uczestników zostaje tam na cały pobyt, jak w pierwszym sezonie. Po prostu siedzą w innych hotelach. W pierwszym sezonie tylko dwie osoby wróciły wcześniej, więc nie było ich na finale. Taki Szymon na
@Bb_2019:granice zamknęli 13 marca, oni wracali niecale 2 tyg po tym lotem do domu, po odpadnieciu byli rozlokowani w różnych hotelach, ale nie każdy w innym, więc możliwe że 2 osoby spotkały się w jednym hotelu, w przerwach między odpadnięciem a powrotem oddali im telefony, mogli normalnie wychodzić, w sumie już nie odpadając na drugi dzień mniej więcej wiedzieli kiedy wroca do hotelu i musieli być w dyspozycji a w międzyczasie