Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +116
magnetotonieja +10
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Ćpatryk, gratuluję. Pytałeś siedząc w tramwaju kogo widzowie chcą na strimie, większość odpowiedziała: kierowników. Mimo, że starałeś się z obsranym smalcowłosym transem (codename: kudłaty) unikać ludzi, trafiło ci się jak ślepej kurze ziarno, że dwóch kierowników (w tym jeden z potencjałem - Dominik)podbiło do ciebie na patelni. Nie musiałes ich nawet szukać. Co więc zrobiłeś? Posłuchałeś skowytu smalcowłosego transa, którego ciągnęło jak świnię do koryta (kebaba) i olaliście Dominika obiecując, że wrócicie. Następnie słuchaliśmy twojego smarkania i mlaskania i wysrałeś się na kolejnego kierownika Waldka. Co potem zrobiłeś? Zaczepiałeś z kudłatą maciorą jakieś LGBT i poszedłeś nachlać się z kolejnym mopem w odludne miejsce w okolicy Marriotta. Co było dalej, nie wiem, bo szkoda mi było czasu oglądać dalej. Jednak jeśli myślisz, że ludzis będą chcieli oglądać, a tymbardziej donejtować jakieś chlańsko zniewieściałych mopów z mentalnością małolatów obrażających widzów, to chyba coś ci się od tego mefedronu w główce poprzestawiało! To był mój ostatni donejt. Mam nadzieję, że inni postąpią podobnie. Do takiego oskarkowego "adamcy_" z twitcha nawet podjazdu nie masz wydygana, skierniewicka naganiaczko burdelowa. Tfu ci na ryj!
#dwapalcewnatalce
1. Wysyłałeś kiedyś donejta? Od czasu napisania go na telefonie, do zatwierdzenia blika i wyświetlenia mija chwila.
2. To ja mam wysyłać donejty dostosowując się pod kłapanie mordą przez kudłatego, czy oni powinni zewrzec p1zdy jak donejt wpada i starać się, aby był słyszalny na tym ich potężnym głośniku?
Komentarz usunięty przez autora
Bezdomny Waldek (co na krzywy ryj na kebaba się załapał) faktycznie był nudny, ale o Dominiku, któremu frajerzy obiecali, że po niego wrócą już bym tak nie powiedział. Jednak według patryka większy potencjał
Z góry dzięki za odpowiedź i wyrazy współczucia i podziwu za wytrzymanie uczestnictwa na tej stypie do samego końca (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
"Limit zapytań został wyczerpany"¯\_(ツ)_/¯, chyba nie ogarniam jeszcze wykopu, jak atencyjni goście u patryka patostreamów.
Jestem( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■